free download 78 travel guides written by experts

Septembrie in Sharaz – un roman cuceritor aparut la Editura LEDA

După succesul bestsellerului Mă numesc Salma de Fadia Faqir, apărut în această vară, Editura LEDA, imprint al Grupului Editorial Corint, întâmpină toamna cu o carte deosebită: Septembrie in Shīrāz, de Dalia Sofer

„Un roman de debut curajos şi plin de compasiune.” The Weekly Standard

În perioada dificilă ce urmează revoluţiei din Iran, negustorul de bijuterii Isaac Amin este arestat şi acuzat pe nedrept de spionaj. Îngrozită de dispariţia acestuia, familia sa trebuie să reziste în această nouă lume a cruzimii şi haosului, asistând neputincioasă la prăbuşirea a tot ceea ce cunoscuse până atunci.
În vreme ce Isaac îndură teroarea închisorii, iar soţia sa îl caută cu disperare, copiii lui se confruntă cu înţelegerea noilor valori şi perspectiva unei călătorii deosebit de periculoase.

Povestea unei familii, a alegerilor şi regretelor ei, şi a unei victorii dobândite cu mare dificultate.

Preţ: 39,90 lei
Traducere din limba engleză de Ioana Văcărescu
Colecţia: Love&Life LEDA

Ca animalele dintr-o pădure, am învăţat să convieţuim unii cu alţii. Dalia Sofer, Septembrie în Shīrāz

„O carte extraordinară.”
Wall Street Journal
„Captivant… liric şi uneori obsedant.”
Washington Post

Dalia Sofer s-a născut în Iran, de unde, la vârsta de zece ani, s-a refugiat împreună cu familia în Statele Unite. Şi-a luat masteratul în literatură la Sarah Lawrence College, iar pentru romanul său de debut, Septembrie în Shīrāz, nominalizat la Orange Prize 2008, a fost distinsă cu Whiting Writers’ Award.
Dalia Sofer a petrecut câţiva ani în Yaddo, o comunitate artistică din Saratoga Springs, iar în prezent locuieşte la New York.

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *