La fel ca luna trecută, în septembrie, TV Paprika difuzează trei noi emisiuni culinare, în premieră pe post.
Noile formate sunt: „Un ochi pe față și unul pe dos” (care începe pe 3 septembrie), „Rețete regale” (din 9 septembrie) și „Regina ciocolatei” (lansată pe 16 septembrie).
Descoperiți mai jos mai multe detalii interesante despre fiecare dintre ele:
· „Un ochi pe față și unul pe dos” (producție 2018), din 3 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17:00.
Gerti Kapusi și Róbert Bede (cunoscuți din „Rețete din toată Europa” și „Ce găsim în frigider?”) revin la TV Paprika, în formatul de față. Acesta îi provoacă să ia rețete binecunoscute și să le transforme în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Fiecare episod oferă 4 feluri bazate pe 2 idei și așa descoperim cum se transformă o rețetă de ghiveci într-una de cremă de ghiveci sau checul cu gem într-un tort de zile mari!
· „Rețete regale” (producție 2017), din 9 septembrie, în weekend, de la ora 14:00.
Bucătarul Michael Buerk sărbătorește mâncarea servită la curtea regală britanică, din timpul domniei lui George al IV-lea până la cea a reginei Elizabeta a II-a, realizând feluri emblematice, alături de maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Cei trei își stabilesc tabăra culinară la fostul palat regal Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, consultând notele lui Mildred Nicholls, care a lucrat în bucătăria regală cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.
· „Regina ciocolatei” (producție 2017), din 16 septembrie, în weekend, de la ora 15:00.
Australianca Kirsten Tibbals este supranumită „regina ciocolatei”, a fost invitată de 5 ori în emisiunea „MasterChef” locală și este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din lume. Ea a fost numită cel mai bun patiser al lumii (în 2004, la World Pastry Team Championships, din Las Vegas) și a primit medalia de aur la Olimpiada Patiseriei din 2004, din Germania. Acum, ne împărtășește secretele ei la TV Paprika, în rețete care necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!