free download 78 travel guides written by experts

Senzorom Cluj Napoca a fost adjudecata

Miercuri, 15 august 2007, S.C. EURO PROCONSULT S.R.L. Cluj Napoca a fost declarat adjudecatar al licitaţiei cu ofertă în plic organizată pentru vânzarea a 100% din S.C. SENZOROM CCP S.A. Cluj Napoca. Valoarea totală a tranzacţiei reprezentând preţul pachetului de acţiuni, investiţii pentru dezvoltare şi de mediu, precum şi capital de lucru este de aproximativ 397.000 Euro. Investitorii care au depus, marţi, 14 august 2007, oferte pentru privatizarea acestei societăţi sunt :

·         Univestitatea Babeş Bolyai Cluj Napoca;

·         S.C. EURO PROCONSULT S.R.L. Cluj Napoca.

În urma analizei documentelor de participare depuse de cei doi ofertanţi, comisia de privatizare a decis respingerea de la licitaţie a investitorului Univestitatea Babeş Bolyai Cluj Napoca deoarece  nu a îndeplinit condiţiile din oferta de vânzare a AVAS.

În perioada următoare, comisia de privatizare va negocia cu ofertantul declarat adjudecatar clauzele contractuale în vederea încheierii tranzacţiei şi semnării contractului de vânzare-cumpărare de acţiuni.

SENZOROM CCP S.A. Cluj Napoca are un capital social de 5.532,5 lei, iar ca obiect de activitate fabricarea altor produse chimice.

Bucuresti, 17.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *