free download 78 travel guides written by experts

Sentimente.ro si dr. Cristian Andrei incep colaborarea

Nou in Romania! Un site de dating colaboreaza cu specialisti in relationare!

Dr. Cristian Andrei, presedinte al Institutului de Relatii Umane, va oferi, exclusiv pentru site-ul Sentimente.ro, consiliere si sfaturi din domeniul relatiilor pe Internet.

Sentimente.ro, cel mai important site de dating si social networking din Romania, cu peste 400.000 de utilizatori inscrisi, colaboreaza constant, incepand cu luna iunie 2007, cu renumitul doctor Cristian Andrei, protagonistul emisiunii „9595”, Antena 1, precum si a emisiunii radio „Dialog intredeschis”, Kiss Fm. Atat domnul doctor Cristian Andrei, cat si echipa sa de specialisti de la Institutul de Relatii Umane s-au aratat deschisi in demararea acestui proiect de consiliere in cadrul oferit de www.Sentimente.ro. Asocierea Sentimente.ro – dr. Andrei nu poate fi decat benefica, atat pentru membrii site-ului, cat si pentru fanii domnului Andrei. Acestia se pot bucura de prezenta dr.lui Andrei si pe Internet, pe un site specializat in dating si social networking, fiind singura colaborare de acest gen din Romania.
„Intalnirea virtuala este tot mai raspandita astazi; ea presupune sa ai o adevarata cultura a Internetului si un anume tip de personalitate. Tot ceea ce este dificil sau delicat in societate gaseste o rezolvare pe Internet; asa se explica de ce majoritatea tinerilor, nemarcati de bani si de putere sociala, stapanesc domenii virtuale vaste si isi cultiva pe ele iubirea” – afirma Dr. Andrei.

In fiecare saptamana, echipa dr. Andrei va fi prezenta pe site, la sectiunea „Imi pasa”, sectiune in care este oferita o consiliere psiholgica si sociala interactiva. Temele de discutie lansate de dr. Andrei prin editoriale saptamanale vor putea fi dezbatute pe forumul Sentimente.ro, membrii avand posibilitatea de a propune noi subiecte, in functie de conceptiile fiecarei persoane in parte. Documentare psihologice multimedia realizate de Institutul de Relatii Umane vor putea fi descarcate de pe site, pentru a ne invata cum sa interpretam gesturile celuilalt sau cum sa ne exprimam sentimentele mai limpede.

„Suntem primii care aduc pe un site de dating credibilitatea si autoritatea unui om de stiinta, suntem primul site de social networking ce lupta pentru a creea o comunitate sudata, bazata pe aceleasi percepte morale si sociale. Cert este faptul ca Sentimente.ro se dezvolta frumos, capatand treptat un bine meritat statut de comunitate, dezvoltata initial online, insa cu puternice implicatii in viata reala”- considera Flori Dragomir, Managerul acestui site.

Bucuresti, 21.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *