free download 78 travel guides written by experts

Sentimente.ro lanseaza “Cercul Impacarii”

Sentimente.ro sa isi exprime regretul pentru unele dintre actiunile intreprinse impotriva celorlalti utilizatori, cu scopul de a relua procesul de comunicare.

Trebuie sa recunoastem, oameni suntem, avem scaparile noastre, iesiri necontrolate care ii pot rani pe ceilalti. Si cum in viata de zi cu zi exista iertarea, pe Sentimente.ro a aparut „Cercul Impacarii”.

Functioneaza foarte simplu: daca un utilizator a fost blocat de catre un partener de conversatie si nu mai poate discuta cu respectivul, poate intra in „Cercul Impacarii”, pentru a-si cere iertare si a fi deblocat, in eventualitatea in care scuzele ii sunt acceptate.

Sentimente.ro joaca rolul unui „mesager al pacii”, deciziile sunt luate de membrii in cauza. Desi echipa nu are putere de decizie, cu siguranta isi doreste ca impacarea sa aiba loc, intrucat administreaza un spatiu virtual in care sentimentele (pozitive) sunt pe primul loc.

De mentionat este faptul ca „Cercul Impacarii” este singurul spatiu virtual in care oamenii isi pot exprima parerile de rau, dorinta de a fi iertati sau isi pot argumenta actiunile, disculpandu-se.

Important este faptul ca sentimentele nu sunt nicidecum virtuale, ele exista, sunt mai reale decat ne putem imagina, iar Sentimente.ro stie acest lucru. Tocmai de aceea a aparut „Cercul Impacarii”, singurul spatiul online din Romania in care oamenii se comporta ca niste oameni: imprevizibili, impulsivi, maniosi, dar intelegatori, toleranti si iertatori in acelasi timp.

Bucuresti, 4.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *