free download 78 travel guides written by experts

Senso Ambiente semneaza un contract de distributie cu liderul

european in tehnologie sanitara – producatorul elvetian Geberit

Senso Ambiente, partener Geberit – Companie cu 137 de ani experiență în sisteme sanitare ecologice şi sisteme de conducte, atât pentru utilizatorul domestic cât și pentru cel public: hoteluri, birouri, malluri, stadioane, aeroporturi, hale logistice sau industriale

Senso Ambiente, companie specializată în importul și distribuția de echipamente sanitare, cu peste 7 ani de experiență în domeniu, anunţă semnarea unui nou contract de distribuţie cu liderul european în tehnologie sanitară, producătorul eleveţian Geberit. Pentru noua marcă introdusă în portofoliu, oficialii Senso Ambiente anunţă stabilirea unui obiectiv de vânzari de minimum 500.000 Euro, în 2012. Prin intermediul acestui contract de parteneriat Senso Ambiente devine un jucător important pe segmentul sistemelor de instalaţii, adresându-se într-un procent de 60 % specialiştilor.

“Geberit construieşte produsele având în minte generaţiile viitoare.“, explica Virgil Lixandru, Directorul de Marketing și Vânzări al Senso Ambiente. “Dacă vorbim de Geberit vorbim despre instalaţii inteligente, despre peste 130 de ani de experienţă, despre referinţe precum Burj Khalifa Tower (Dubai), clădirea Operei din Guangzhou (China), Prime Tower din Zurich (Elveția), clădirea Leed (SUA) în afara graniţelor sau AFI Cotroceni, Stadionul Național, hotel Athenee Palace Hilton, fabrica Pirelli și altele în România. Vorbim de asemenea despre o gamă extensivă ce acoperă orice nevoie în ce priveşte sistemele sanitare şi conductele în clădiri.”, continuă oficialul Senso Ambiente.

Compania Geberit este implicată în dezvoltarea de produse/sisteme sustenabile eliminând din compoziţia produselor plumbul, reducând la minimum poluarea fonică a mediului înconjurător şi reuşind să asigure economii cu peste 50% din consumul de apă şi energie.

Referindu-se la noul contract de parteneriat încheiat cu Senso Ambiente, Cătalin Mitroi, Country Manager Geberit, declară: «Am încheiat acest contract de parteneriat datorită experienţei extensive deţinută de Senso Ambiente pe piața de sanitare din România, datorită nivelului înalt de calitate al produselor pe care ei deja le au în portofoliu şi nu în ultimul rând datorită seriozităţii şi stabilităţii acestei companii. Ne propunem ca împreună cu Senso Ambiente şi reţeaua sa de distribuitori să popularizăm mai eficient în rândul clientului final produsele Geberit pentru baie, începând cu rezervorul WC încastrat – produs de bază al Geberit – pana la rigole de duş şi sifoane pentru diferite aplicaţii. Practic, atât noi cât şi partenerul nostru, Senso Ambiente ne adresăm aceloraşi segmente : clientul casnic, arhitecţii, designerii de interior, dezvoltatorii de proiecte mici sau mari. Suntem convinşi că acest parteneriat va aduce un plus de valoare atât clienţilor ambelor companii, cât şi implicit companiilor în sine.»

Venită în Romania în 2004, compania Geberit deţine aproximativ 80% din piaţa românească a sistemelor sifonice de evacuare a apei pluviale de pe acoperișuri de mari dimensiuni şi lucrează prin parteneri pe două direcţii de dezvoltare în România şi anume: cea care vizează consumatorii finali, atât pentru renovări de băi, cât şi pentru case noi, cea de-a doua direcţie vizând proiectele mari – zone rezidenţiale, hipermarketuri, centre comerciale, stadioane, hoteluri, clădiri de birouri, hale industriale şi logistice.

Prin acest parteneriat, Senso Ambiente se adresează cu produsele Geberit atât consumatorului casnic, cât şi sectorului de proiecte. Compania va urmări în primul rând mediul profesional în proporţie de peste 60% şi va acoperi toate nevoile legate de această ramură la nivel naţional în oraşele cu peste 50,000 de locuitori.

Bucuresti, 22.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *