free download 78 travel guides written by experts

Sense Limited Edition Fall 2014

SENSE LIMITED EDITION este o linie exclusivista, evening & cocktail wear semnata Andreea Tincu, pe care brandul Sense o comercializeaza prin reteaua proprie de magazine si online prin www.fashionsense.ro.

Conceptul este creat astfel incat sa ofere clientelor colectii capsula, in serii limitate de modele, realizate din materiale high quality, intr-o gama variata de marimi. Linia colectiei este eleganta, conferind siluetei o feminitate aparte. Jocul transparent&mat, suprapunerile de materiale tip mesh cu dantela peste uni-uri sunt puse in evidenta de cromatica fina, cu treceri gradate de la negru la tonuri de auriu, mov pruna, mov inchis, albastru, griuri luminoase si roz pudrat.

Propunerile brand-ului Sense sunt rochiile si fustele usor conice, din dantele pretioase, bluzele si topurile din matase naturala, pantalonii din catifea, tricotajele fine si capele din blana eco. Este doar o parte a colectiei, in magazine politica brand-ului fiind actualizarea saptamanala cu noi modele. Materialele folosite sunt specifice acestui gen de linie, respectiv matase, catifea, dantela, paiete, jersey pretios.

Noua colectie Sense LimitedEdition a fost prezentata in premiera la Athens Xclusive Designers Week pe 1 aprilie 2014.

Sense este un brand detinut de compania Caremil, producator roman pentru importante companii internationale (Phase Eight, Marks&Spencer, Next , Mariella Burani).

Bucuresti, 10.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *