free download 78 travel guides written by experts

SENIORHYPER si Anim’est ii provoaca pe bucuresteni sa “ocupe” Bulevardul Magheru

SENIORHYPER SENIORHYPER și Anim’est continuă și în 2014 parteneriatul început în urmă cu șase ani și lansează prima aplicație de Facebook dedicată celui mai mare festival de film din București.

Occupy Magheru este numele aplicației care poate fi accesată direct din pagina de Facebook Anim’est în perioada 29 septembrie – 12 octombrie. Utilizatorii sunt îndemnați să participe la un protest beheheheenefic pentru București, prin plantarea unui mesaj pentru reanimarea Bulevardul Magheru.

„Mergem la păscut cu oaia Anim’est de mai bine de șase ani, așa că a sosit timpul s-o ducem la școală. Și cum cea mai buna școala e… Bulevardul Magheru, iar cea mai bună materie e protestul, oița noastră și-a scos cariocile virtuale și pancarta pe 8 biți și a trecut la treabă. Vrea să reanimeze Bucureștiul cu oameni, mașini, clădiri, drumuri și, uneori, poduri. Cine știe, poate că la final chiar o să se întâmple ceva cu adevarat behehenefic!”, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director, SENIORHYPER.

Primul pas al aplicației încurajează utilizatorii să își aleagă un alter-ego întruchipat de oaia energetică, oaia încurcă-tot, oaia prețioasă, oaia monoaia, oaia d’acului sau de oaia de fier. Odată facută alegerea, urmează încredințarea mesajului și poziționarea acestuia pe bulevardul Magheru. Toate mesajele înscrise pot fi vizualizate în cadul aplicației. Mai mult, cu ajutorul aplicației Layar, utilizatorii care vor ajunge pe bulevardul Magheru își pot vedea mesajele și emisarii lor prin augmented reality.

Occupy Magheru

Din partea Anim’est s-au implicat în elborarea aplicației Vlad Ilicevici (Anim’est Executive Director) și Laurențiu Bratan (Președinte Asociația ESTENEST).

Echipa SENIORHYPER implicată în dezvoltarea aplicației a fost alcătuită din Vasile Alboiu (Creative Director), Alin Badiu (Art Director), Sorana Caracudovici (Copywriter), Christiana Zodilă (Copywriter), Mădălina Barbu (Senior Account Manager), Nicoleta Stanciu (Account Manager), Ionuț Ciubotariu (Director of Operations), Alex Herțog (Project Manager), Ștefan Zibilianu (Senior PHP/MySQL Developer), Cristian Popovici (PHP/MySQL Developer), Liviu Vasiliu (HTML Developer), Letiția Oana (PHP/MySQL Developer).

Bucuresti, 02.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *