free download 78 travel guides written by experts

SeniorERP- partener pe termen lung, rezultate imediate pentru distribuitori

Turbo Tub decide implementarea SeniorERP – sistemul dedicat companiilor de distributie si servicii – in vederea cresterii eficientei operationale si a remodelarii stategiei de vanzari.

Turbo Tub este distribuitor autorizat al gigantului poducator de otel Mittal Steel si al celui mai mare producator roman de tevi fara sudura, Tenaris Silcotub. Turbo Tub este importator si distribuitor pentru o gama variata de produse metalurgice: otel beton si PC, tabla, produse din sarma, tevi din otel fara sudura, tevi nemetalice, profile laminate, etc.

SeniorERP inlocuieste, in cadrul implementarii, o aplicatie dezvoltata in-house, depasita de complexitatea business-ului. Managementul Turbo Tub a decis implementarea SeniorERP prin prisma tehnologiei de ultima generatie si a flexibilitatii sistemului:

“Datorita cresterii in complexitate a activitatilor si a deschiderii unui nou punct de lucru pentru materiale de constructii, sistemul dezvoltat de noi in-house nu mai corespundea noilor cerinte. Am ales SeniorERP datorita tehnologiei de ultima generatie care ii confera flexibilitatea de a raspunde nevoilor noastre prezente si viitoare.”, dl. Daineanu Lucian, Director General, Turbo Tub

Printre argumentele SeniorERP la Turbo Tub se numara:
·    Cel mai bun raport calitate-pret;
·    Interfata si intuitivitatea sistemului;
·    Profesionalismul echipei Senior Software;
·    Sistemul de suport post-implementare, bine pus la punct;
·    Timp scurt de implementare;
·    Specializarea sistemului pe fluxurile de lucru din distributie;
·    Tehnologia de ultima generatie;
·    Securitatea sistemului. 

Pe langa modulele considerate standard – contabilitate, gestiunea stocurilor, achizitii,  vanzari – Turbo Tub se va bucura de module SeniorERP de control al afacerii: controlling, reporting, trezorerie, logistica etc.

In conturarea strategiei de vanzari, Turbo TUB va utiliza rapoartele de vanzari din SeniorERP. Cu ajutorul Add-onului de BI, datele despre vanzari vor fi accesate de catre manageri in timp real din sistem, situatii precum cele de mai jos fiind obtinute cu un singur click:
·    Analize de tip Cantitate – Cost Marfa – Vanzare Neta RON – Profit RON – Rata Profit pe orice dimensiune (punct lucru, gama de produse, tip client, agent, divizie etc);
·    Evolutia profitului de la o luna la alta;
·    Analiza calitativa (nr. clienti activi, nr. produse vandute, rata profitului, nr. de facturi emise, nr. mediu pozitii pe factura etc) a vanzarilor la nivel de agent si divizie;
·    Topul clientilor din punct de vedere al vanzarilor
·    Analize incrucisate de tip client-produs, canal de vanzare – gama de produs etc.

Jucatori importanti din distributia de tevi, precum Arix Impex si Technova Impex, s-au alatura utilizatorilor SeniorERP, rezultatele implementarii fiind vizibile din primele luni:
„Ca principal beneficiu al implementarii SeniorERP, este faptul ca am un control mai bun, in timp real, asupra informatiilor. Inainte ne lua cateva zile sa obtinem o informatie, pe care acum o avem printr-un „click”. Dl. Fazakas Csaba, Director General SC ARIX IMPEX SRL

Bucuresti, 27.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *