free download 78 travel guides written by experts

Senior Software lanseaza SeniorFMS pentru controlul costurilor cu parcul auto

Senior Software anunță lansarea SeniorFMS (Fleet Management System), un sistem destinat managementului parcului auto care acoperă două segmente importante: gestionarea documentelor aferente mașinilor și șoferilor, respectiv localizarea și urmărirea flotei auto. SeniorFMS reprezintă primul sistem din suita de soluții SCM (Supply Chain Management) pe care Senior Software o pregătește pentru clienții săi.

După SeniorERP, dedicat managementului resurselor unei întreprinderi și SeniorCRM, pentru gestionarea activităților de marketing, vânzări și service, Senior Software pregătește o suită de sisteme de tip SCM, pentru managementul lanțului logistic al unei companii, mai exact a tuturor activităților legate de aprovizionarea, mișcarea și stocarea bunurilor. Prima componentă lansată este SeniorFMS, sistemul de gestionare a flotei auto, ce are rolul de a asigura transportul mărfurilor de la furnizor la consumatorul final în cele mai bune condiții și cu cele mai mici costuri.

Sistemul acționează în două direcții, fiind compus din două module distincte. Pe de o parte, modulul de localizare al SeniorFMS folosește tehnologia GPS auto pentru a urmări și ajusta în timp real traseul fiecărei mașini și pentru a transmite la dispecerat informații cu privire la starea acesteia, sistemul păstrând istoricul pentru fiecare autovehicul în parte. În același timp, poate fi reconfigurat traseul unei mașini direct de la dispecerat sau se poate urmări consumul individual. Cel de-al doilea modul al aplicației asigură un grad ridicat de disponibilitate a flotei auto și a șoferilor prin evidența tuturor documentelor necesare bunei funcționări a parcului auto și sistemul de alertare asupra termenelor de expirare ale acestora.

SeniorFMS oferă beneficii importante pentru companiile care dețin propriul parc auto:
· Scăderea timpului de livrare a mărfurilor la clienți;
· Scăderea cheltuielilor cu reviziile și combustibilul;
· Creșterea gradului de disponibilitate a mașinilor și șoferilor;
· Creșterea productivității personalului și eliminarea timpilor morți;
· Menținerea stării corespunzătoare a autovehiculelor;
· Vizibilitate crescută asupra activității șoferilor și a localizării mașinilor.

Prin integrarea softului de gestionare a parcului auto cu SeniorERP, sistemul destinat managementului resurselor întreprinderii, companiile vor putea fi mai eficiente în desfășurarea activităților implicate de livrarea mărfurilor. În același sistem, utilizatorii vor avea la dispoziție atât informații despre automobile și șoferi, cât și despre comenzile ce trebuie onorate, fiind mult mai simplu de urmărit traseul complet al acestora, de la momentul recepției până când ajung la destinație.

Pentru mai multe detalii, accesați www.SeniorERP.ro/FMS.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *