metalshow

Senior Software lanseaza noua versiune SeniorERP Online

primul ERP din România disponibil pe platforma Windows Azure

Senior Software anunță disponibilitatea SeniorERP Online pe cea mai rapidă platformă de cloud computing la nivel mondial – Windows Azure. SeniorERP Online devine astfel primul ERP din România care rulează nativ pe cea mai modernă infrastructură IT disponibilă la ora actuală, prin intermediul căreia companiile obțin acces la un sistem informatic de ultimă generație din orice locație, prin Internet,  fără a avea nevoie de servere, spațiu de stocare sau personal dedicat și fără un buget impresionant pentru implementare.
 
Companiile care aleg SeniorERP Online beneficiază, prin plata unui abonament lunar, de acces la versiunea completă a sistemului, actualizări de versiuni, hardware performant, sistem de operare, sistem de baze de date, administrare, backup-uri și failover și de securitatea, disponibilitatea, siguranța, flexibilitatea și scalabilitatea platformei de cloud computing de la Microsoft.

Lansarea SeniorERP pe platforma Windows Azure constituie un rezultat direct al investițiilor susținute realizate de către Senior Software în tehnologie de ultimă generație, capabilă să vină în întampinarea celor mai exigente cerințe specifice companiilor din Distribuție, Producție, Servicii și Retail.

"Migrarea SeniorERP pe platforma Windows Azure este un pas natural pentru Senior Software. Trecerea la cea mai sigură platformă la ora actuală pentru servicii oferite prin Internet  susține promisiunea noastră  față de client: transformarea celei mai noi platforme tehnologice în avantaje competitive. Faptul că suntem primii din România care au făcut acest pas reprezintă o garanție în plus privind flexibilitatea și ritmul de creștere al sistemului. Dorința noastră este să fim mereu cu 24 de ore în avans față de așteptările clienților, nu doar să răspundem rapid la acestea. " Daniel Toma, Director General Senior Software

"Orice tehnologie nouă, cu atât mai mult cu cât schimbă fundamental modul de a gândi aplicații software, are nevoie de pionieri. Pentru a fi acolo, în prima linie, este nevoie de inițiativă, muncă, cercetare, curaj și, nu în ultimul rând, încredere în parteneri. Am regăsit toate aceste ingrediente la echipa Senior Software cu ocazia lansării SeniorERP pe tehnologia Azure. Momentul marchează un punct important în evoluția tehnologiilor de cloud care au acum maturitatea necesară pentru a suporta aplicații solide și exigente de business din ce în ce mai ridicate." Florian Ivan, Partner Manager Microsoft Romania

Datorită tehnologiei de ultimă generație integrată de SeniorERP, clienții Senior Software au flexibilitatea de a alege varianta care să corespundă cu nevoile de business, expertiza IT deja existentă în companie, previziunile de creștere, politica privind locația datelor și bugetul disponibil. SeniorERP poate fi achiziționat în regim On-Premise (licențiere), găzduit pe serverele proprii sau la un provider specializat sau în regim SaaS (Software as a Service), pe platforma Windows Azure.

“Este extraordinar ce a făcut Senior Software în luna martie: migrarea  SeniorERP pe platforma de cloud Windows Azure. Într-o singură lună au trecut prin analiză, migrare, testare și implementare la primul client. Lansarea primului ERP românesc pe Windows Azure demonstrează că platforma de cloud a Microsoft este capabilă să găzduiască și aplicații complexe de business.” Zoli Herczeg, National Technology Officer, Microsoft România

“Întreaga echipă Senior Software mulțumește suportului susținut de care s-a bucurat din partea Microsoft România. Este o încântare pentru noi să vedem cum pasiunea noastră pentru tehnologie regăsește în oferta tehnologică și de parteneriat Microsoft oportunitatea de a se transforma în produse concrete de ultimă generație.” Lori Haiducescu, Director Operațiuni, Senior Software

Windows Azure operează pe infrastructura Microsoft Global Foundation Services. Aceasta este certificată ISO27001, recunoscut la nivel internațional ca principalul standard de management al securității datelor. Informația este replicată în cel puțin trei copii în mod garantat, fapt care elimină riscul pierderii datelor și asigură disponibilitatea sistemului și a datelor 24×7.

SeniorERP pe platforma Windws Azure se adresează companiilor care doresc să reducă investiția inițială într-un sistem informatic și dispun de resurse tehnice limitate sau nu doresc să investească în infrastructura hardware și personal specializat în IT. De asemenea, sistemul constituie o soluție scalabilă pentru companiile care au fluctuații mari de activități și pentru cele care au mai multe puncte de lucru și doresc informații în timp real în fiecare locație.

Pentru a descoperi beneficiile SeniorERP pe Windows Azure, accesați //www.seniorerp.ro/beneficii_saas

Bucuresti, 31.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *