free download 78 travel guides written by experts

Senior Software face prima implementare 100% de la distanță

În perioada restricțiilor impuse de autorități, Senior Software oferă posibilitatea implementării de la distanță a sistemelor pentru automatizarea afacerii, disponibile în portofoliu. Pro Activ este prima companie care a beneficiat de o implementare software 100% remote, observând deja primele rezultate ale automatizării: control, trasabilitate și securizarea businessului.

Echipa Senior Software respectă restricțiile de distanțare și își continuă activitatea la capacitate maximă, oferind posibilitatea de a implementa de la distanță soluții pentru managementul afacerilor.

“În această perioadă, am observat o diferență extraordinară de atitudine față de criza din 2008, când firmele blocau orice investiție și manifestau o atitudine 100% defensivă. Acum mă bucur să văd că multe companii se adaptează, sunt active, caută soluții pentru a merge mai departe și pentru a evolua.
Suntem încântați să colaborăm cu echipe manageriale care au înțeles utilitatea unui sistem informatic capabil să asigure comunicarea la distanță și un grad mare de automatizare a proceselor de business, mai ales acum și în perioada care urmează, și nu dau înapoi în procesul de implementare. În prezent, avem toată echipa de implementare ocupată”, a detaliat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Cu o cifră de afaceri de 13 milioane de euro, Pro Activ este prima companie din portofoliul Senior Software care a beneficiat de o implementare de soft 100% de la distanță. Soluțiile alese de distribuitorul de materiale de construcții sunt SeniorERP – pentru gestionarea resurselor, SeniorVisualBI – pentru analiza datelor și HR – pentru managementul resursei umane.

Senior Software logo

Perioada implementării a coincis cu măsurile determinate de starea de urgență, echipa Pro Activ considerând cu atât mai mult că este timpul să investească în softuri care să ofere claritate asupra direcției de business pe care trebuie să o urmeze.

“E clar că Senior Software are toate toolurile necesare pentru a realiza o implementare de la distanță, inclusiv know-how-ul, o echipă de oameni profesioniști, foarte bine pregătiți. Suntem extrem de încântați de alegerea făcută, iar faptul că implementarea s-a realizat remote nu a îngreunat sub nicio formă comunicarea dintre Pro Activ și Senior Software. E ca și cum echipa ar fi aici și nu avem niciun fel de barieră sau de sincopă. Soluțiile alese sunt vitale pentru adaptarea la dinamica pieței”, a declarat Alin Ionescu, Directorul Executiv S.C. Pro Activ.

La numai câteva zile după Go Live, compania a observat primele rezultate, printre care se numără: securizarea afacerii, trasabilitate, vizibilitate și control asupra resurselor și operațiunilor.

“Zona de control este esențială și softul ne ajută să avem control de la A la Z. Nu mai avem vulnerabilitățile pe care le aveam înainte cu vechiul soft și acest lucru, pentru mine, este fabulos pentru că mă pot concentra 100% pe agenda de business. Alte îmbunătățiri pe care le-am observat țin de trasabilitate și de securizarea businessului.
În continuare, mă aștept să observ o creștere profesională a angajaților, un randament net superior și o creștere a profitabilității. Datorită integrării tuturor informațiilor și a datelor clare vom gândi mai eficient și vom avea analize de date mai bune care ne vor oferi foarte multe răspunsuri pe care în trecut nu le aveam”, a menționat Directorul Executiv S.C. Pro Activ.

Investiția în softuri de automatizare a venit din dorința distribuitorului de a obține, printre altele, vizibilitate și control de la distanță asupra operațiunilor, dar și o mai bună gestionare a resurselor, aspecte care nu puteau fi rezolvate cu vechiul soft.

“Până să rulăm programul de la Senior Software nu aveam vizibilitate în acțiunile pe care le întreprindeam. Mai exact, vorbesc aici din punct de vedere KPI, de monitorizare la nivel de funcție / individ / departament.
Nu poți să faci saltul calitativ în business dacă nu ai armele necesare, iar Senior Software pentru Pro Activ este arma de care aveam nevoie pentru a face diferența între noi și ceilalți jucători de pe piață. Este toolul complet și se identifică cu “ADN-ul” nostru. Go Live-ul, pentru noi, a fost ziua în care am intrat într-o altă etapă, într-un alt nivel”, a completat Alin Ionescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *