free download 78 travel guides written by experts

Senior Software asigura compatibilitatea sistemelor oferite cu Windows 8 si SQL Server 2012

Senior Software anunță compatibilitatea sistemelor sale cu cele mai noi tehnologii de la Microsoft: Windows 8 și SQL Server 2012, confirmându-și încă o dată statutul de furnizor inovator de software pentru managementul afacerilor. Testele realizate încă din toamnă pe versiunea beta a SQL Server 2012 și mai recent pe Windows 8 Consumer Preview au confirmat funcționarea la parametri optimi a soluției SeniorERP, Senior Software oferindu-le clienților săi acces la ultimele generații de software.

Microsoft a lansat recent Windows 8 Consumer Preview, una dintre cele mai spectaculoase versiuni ale binecunoscutului sistem de operare, dorind să familiarizeze utilizatorii cu o interfață complet diferită și o serie de funcționalități noi ce echilibrează nevoile de productivitate și siguranță ale companiilor cu cele de flexibilitate și mobilitate ale utilizatorilor finali, astfel:
· Este ușor de accesat atât prin touch, cât și tastatură sau mouse, îmbinând cu succes comoditatea oferită de o tabletă cu performanța crescută a unui PC;
· Oferă o interfață mult mai interactivă ce permite utilizarea întregii suprafețe a ecranului; elementele grafice bine diferențiate și designul elegant și dinamic au la bază conceptul Metro Style, utilizat de Microsoft și pentru platformele mobile;
· Este conectat la Cloud, ceea ce permite utilizatorilor să-și păstreze informațiile într-un mediu mult mai sigur, putând ulterior să le acceseze de pe orice PC cu Windows 8, chiar și fără conexiune la Internet;
· Browser-ul Internet Explorer 10 a fost regândit special pentru Windows 8 pentru a crește performanța navigării pe Internet prin mai multă rapiditate și fluiditate.

Senior Software a testat aplicația SeniorERP pe versiunea Consumer Preview a noului sistem de operare de la Microsoft, iar aceasta funcționează la parametri optimi, fiind pregatită pentru livrare către viitorii utilizatori Windows 8. În plus, în versiunile următoare ale SeniorERP aceștia vor putea opta pentru o temă nouă ce păstrează linia de design adoptată de Microsoft. Astfel este îmbunătățită experiența utilizatorului final în lucrul cu aplicațiile Senior Software, indiferent de sistemul de operare folosit.

În ceea ce privește SQL Server 2012, lansat recent în mod oficial, testarea a început încă din toamna anului trecut, acum fiind în curs de implementare la unii dintre noii clienți Senior Software. Este disponibil în trei ediții, în funcție de nevoile fiecărei companii, și aduce o serie de funcționalități noi precum:
· Analiza volumelor mari de date aproape în timp real, indiferent de tipul sau sursa acestora;
· Siguranță crescută și reducerea semnificativă a întreruperilor de activitate datorită funcționalității SQL Server AlwaysOn, care oferă o disponibilitate de 100% a datelor și protecție împotriva dezastrelor;
· Capabilități extinse de gestionare a datelor atât pe infrastructura IT a clientului cât și în cloud;
· Grad ridicat de scalabilitate, în funcție de nevoile și dezvoltarea fiecărei afaceri;
· Condiții de licențiere mai accesibile consumatorilor.

“Sistemele noastre se dezvoltă rapid, acoperind tot mai multe segmente de business, iar cantitatea de informații generată de acestea crește pe măsură. De aceea vedem necesară adoptarea celor mai performante tehnologii, capabile să gestioneze volume mari de date și să asigure un grad ridicat de productivitate și mobilitate pentru companii.

Fiind Microsoft Gold Certified Partner, avem acces la cele mai noi versiuni, înainte de lansarea lor pe piață, prin urmare am testat deja versiunea Consumer Preview a Windows 8 și SQL Server 2012, iar aplicațiile noastre rulează cu performanțe crescute pe acestea. Astfel, ne asiguram că, odată cu lansarea oficială a tehnologiilor Microsoft, clienții noștri vor putea beneficia de noile funcționalități în condiții optime.", declară Lori Haiducescu, Director de Operațiuni Senior Software.

Prin parteneriatul cu Microsoft și accesul la noi generații de software, Senior Software oferă clienților săi ultimele tendințe în materie de tehnologie, în care încorporează know-how-ul celor peste 150 de implementări pe verticalele de distribuție, producție, retail și servicii. Disponibilitatea la parametri optimi pe ultimele tehnologii Microsoft demonstrează flexibilitatea și ușurința în adaptare a sistemului SeniorERP la ultimele trenduri din IT, în contextul unui grad ridicat de complexitate dat de verticalele de piață acoperite.

Pentru detalii, accesați www.SeniorERP.ro.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *