free download 78 travel guides written by experts

Senior Software anunta deschiderea unei noi filiale la Cluj

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de soluții software integrate pentru managementul afacerilor, a deschis un nou punct de lucru la Cluj, ca parte a strategiei companiei de a fi mai aproape de clienții săi.

În vara anului curent, Senior Software a deschis un nou punct de lucru la Cluj, al doilea după cel de la Constanța. Compania urmărește pe această cale să fie mai aproape de clienții săi, inclusiv din punct de vedere geografic, și să crească gradul de disponibilitate către companiile din zonă, prin constituirea în primă fază a unei echipe de 10 oameni, în departamente dedicate clienților (customer oriented).

„În ultimii ani infrastructura de comunicații a cunoscut o dezvoltare explozivă. Niciodată nu a fost mai simplu, mai accesibil și mai rapid să primești și să transmiți volume uriașe de date, indiferent de localizarea partenerului. Cu toate acestea, în multe situații comunicarea problemelor cu adevărat importante nu se poate efectua fără prezență fizică. Drept urmare, pentru a facilita dialogul cu clienții noștri și pentru a putea înțelege situațiile particulare cu care se confruntă, am decis să deschidem o a doua filială Senior Software, de data aceasta la Cluj. Aici vrem să formăm o echipă dedicată în special gestionării relațiilor cu clienții, iar motivele pentru care am ales Clujul sunt legate, printre altele, și de potențialul semnificativ de recrutare din zonă.”, Daniel Toma, Director General Senior Software.

Extinderea Senior Software vine în contextul unei creșteri semnificative a volumului vânzărilor, pentru 2014 fiind preconizată o cifră de afaceri cu cel puțin 50% mai mare față de 2013, precum și a unui număr tot mai mare de clienți care aleg să își gestioneze afacerile cu soluțiile informatice oferite de companie.

În prezent, Senior Software are peste 70 de angajați și este în continuă creștere, managerii companiei urmărind ca numărul acestora să ajungă la 100. Cei interesați să se alăture echipei de la Cluj pot vedea job-urile disponibile și pot aplica aici: //www.seniorsoftware.ro/cariere/.

Bucuresti, 16.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *