free download 78 travel guides written by experts

Senior Software anunță creșterea cu 20% a cifrei de afaceri și lansarea unei noi divizii

Senior Software a înregistrat o creștere cu 20% a cifrei de afaceri în 2016, comparativ cu anul precedent. Tot în 2016 compania a obținut un profit mai mare cu peste 44% față de 2015 și a deschis un nou punct de lucru la Iași. De asemenea, la începutul lui 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platformă B2B pentru echipamente și consumabile.

senior software logo

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de soluții software pentru managementul afacerilor, a înregistrat o cifră de afaceri de 14.3 milioane de lei în 2016, în creștere cu peste 20% față de 2015. Tot anul trecut compania a avut o creștere a profitului cu peste 44% față de anul precedent.

În același timp, pentru a fi mai aproape de clienții din zona Moldovei și pentru a-și consolida poziția de business în această regiune, Senior Software a deschis în 2016 cel de-al patrulea punct de lucru, la Iași. Astfel, compania are acum un birou central la București și trei birouri regionale în Constanța, Cluj și Iași, iar echipa completă este formată din aproximativ 140 de angajați, din care 27% cu o vechime de peste 5 ani în companie.

“Pentru noi, 2016 a fost un an de consolidare a echipelor din toate punctele de lucru, precum și a portofoliului de soluții software integrate pe care le oferim. Iar acest lucru s-a concretizat într-un standard ridicat de calitate a serviciilor furnizate, precum și în rezultatele excelente pe care le-am obținut. În 2017 continuăm să venim în întâmpinarea nevoilor clienților cu noi servicii și produse prin lansarea unei divizii specializate de echipamente, care completează perfect soluțiile noastre de business” a declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.

În prima parte a anului 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platformă B2B pentru echipamente și consumabile. Prin intermediul acesteia, compania oferă soluții la cheie formate atât din sisteme software pentru managementul afacerii, cât și din echipamente hardware performante de la unii dintre cei mai importanți producători și distribuitori din piață: Zebra, Honeywell, Datalogic și alții. Printre produsele disponibile pe itDepot se pot găsi: cititoare coduri de bare, scanere pentru toate tipurile de coduri, imprimante de etichete, cântare electronice, terminale mobile pentru depozite sau tablete rezistente pentru agenți.

În continuare, Senior Software își propune consolidarea noii divizii, precum și a portofoliului de soluții. Totodată, datorită numărului din ce în ce mai mare de proiecte, compania continuă extinderea echipelor în toate cele patru puncte de lucru și încurajează candidații să aplice la joburile disponibile aici: https://www.seniorsoftware.ro/cariere/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *