free download 78 travel guides written by experts

Senior Software a crescut in 2010 prin inovatie si servicii

Dupa ce în 2009 anunța vânzări ridicate, Senior Software încheie și anul 2010 cu o creștere de 20% a numărului de clienți noi. Sistemele inovative, adaptate la noile tendințe economice și serviciile oferite au fost principalele surse ale creșterii într-o piață care a scăzut pentru al doilea an consecutiv.

Conform rezultatelor înregistrate, numărul companiilor care au optat pentru implementarea SeniorERP în 2010 este cu 20% mai mare decât cel din 2009, rezultând o creștere cu 16% a CA.

"Rezultatele sunt bune, dacă luăm în calcul faptul că anul trecut piața de ERP a scăzut cu 4%. Lansarea SeniorVisualBI, investițiile în creșterea intuitivității SeniorERP și infuzia de know-how prin serviciile oferite au contribuit la creșterea numărului de companii care au venit spre noi. Decisivă a fost viteza cu care am răspuns la noile necesități ale clienților." Daniel Toma, Director General Senior Software

Portofoliul de produse Senior Software a fost extins în 2010 prin lansarea SeniorVisualBI, sistemul de analize manageriale dezvoltat pe platforma Tableau Software, numărul unu mondial în vizualizarea datelor. În prezent 22 dintre clienții SeniorERP au optat deja și pentru implementarea SeniorVisualBI. La finalul anului, noua versiune SeniorVisualBI a venit cu o serie de funcționalități inovative pentru piața locală: analize consolidate din mai multe surse de date, acces la milioane de înregistrări în timp real cu un singur click, elaborarea de scenarii de business, grafice și hărți în mișcare etc.

Investițiile constante pe care Senior Software le-a realizat în încorporarea celor mai noi tehnologii în sistemele SeniorERP și SeniorVisualBI fac parte din trendul general de migrare spre tehnologii de tip cloud computing. Recunoașterea de către Microsoft a performanțelor Senior Software prin premiul "Cel mai activ partener Microsoft pe zona S+S" , încununează cu succes eforturile tehnologice susținute de companie în ultimii ani.

În 2010 s-au alăturat portofoliului Senior Software clienți cu viziune, deciși să-și obțină sau să mențină o poziție competitivă în piață, în criză. Printre aceștia se numără:
· Marelvi – Lider în distribuția de electrocasnice;
· Multibond Dural – Singurul producător de adezivi poliuretanici din România;
· Nicoro Tranding – Importator al celor mai cunoscute branduri de jucării din lume;
· CompactRB – Lider în producția de etichete și distribuția de accesorii pentru confecții;
· Orion România – Important distribuitor de electrocasnice;
· Urgent Curier – Lider în servicii de curierat;
· Randler Group – Unul dintre cei mai mari importatori de FMCG din zona de Vest a României;
· Duo Distribuție – Liderul distribuției de food și non-food din Constanța;
· Almera Internațional – Important producător și distribuitor de produse lactate;
· Macon – Jucător important în piața materialelor de construcții.

"Acțiunile noastre vor fi aceleași, independent de criză, iar achiziționarea unui ERP este o componentă importantă în atingerea obiectivelor pentru următorii ani. În plus, eram interesați de o soluție ERP românească, cât mai customizată pe afacerea Marelvi. Am fost contactați de o echipă de profesioniști și astfel am început colaborarea cu Senior Software.” Loredana Butnaru, Director Executiv Marelvi

Pentru 2011, Senior Software vizează o creștere de 20% a cifrei de afaceri, prin extinderea portofoliului de sisteme și furnizarea de servicii la cele mai înalte standarde de calitate:
"Pentru acest an, avem în vedere o creștere cu 20% a cifrei de afaceri. Creșterea echipei operaționale va constitui suportul pentru a oferi cele mai bune servicii clienților existenți. Vom continua angajările pe majoritatea departamentelor. În 2011 ne vom consolida poziția de lider pe distribuție și ne vom crește cota de piață prin soluții specializate în producție, retail și servicii. Ca și strategie, avem în plan extinderea parteneriatelor existente. " Daniel Toma, Director General Senior Software

Bucuresti, 13.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *