free download 78 travel guides written by experts

Senior Software: 10 ani de experienta in domeniul sistemelor informatice

pentru managementul afacerilor

La 10 ani de la înființare Senior Software înseamnă 2 sedii, în București și Constanța, 60 de angajați, o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro în 2012 și aproximativ 200 de implementări de soluții informatice care susțin afaceri de peste 1 mld de euro. Dar mai mult decât cifre, Senior Software înseamnă astăzi inovație, dinamism și efort constant pentru întâmpinarea nevoilor clienților.

Luna aceasta se împlinesc 10 ani de când Senior Software oferă companiilor cea mai nouă tehnologie integrată în soluții informatice pentru managementul afacerilor: ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management) și SCM (Supply Chain Management). Având capital integral românesc, Senior Software a reușit să crească de la an la an remarcându-se ca unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de software.

„Atunci când am pus bazele Senior Software, am pornit la drum cu gândul de a fi cei mai buni, iar rezultatele nu au ezitat să apară. Au fost 10 ani de împliniri, în care am consolidat echipa, am acumulat know-how și am pus bazele unor parteneriate puternice. Nu am făcut compromisuri în ceea ce privește calitatea soluțiilor și serviciilor oferite, iar clienții ne apreciază pentru seriozitatea și profesionalismul cu care abordăm fiecare proiect.”, a declarat Daniel Toma, Directorul General Senior Software.

În 2003 Senior Software și-a început activitatea în București, iar în 2008 a deschis filiala din Constanța, în urma unei investiții de aproximativ 60 000 EUR. Aceasta a pornit de la 5 angajați și a ajuns în prezent la 20, în total compania numărând astăzi 60 de angajați.

2010 a fost anul în care Senior Software a lansat în premieră în România conceptul de „Self Service Business Intelligence”, prin încheierea unui parteneriat strategic cu Tableau Software, numărul unu mondial în vizualizarea datelor, și a fost numit de către Microsoft ca fiind cel mai activ partener pe zona SaaS (Software as a Service). În același an, SeniorERP a integrat tehnologia EDI (Electronic Data Interchange), pentru exportul documentelor în format XML, automatizând comunicarea dintre furnizori și IKA (International Key Accounts).

În 2011 a urmat o nouă premieră, SeniorERP devenind primul sistem ERP din România disponibil în cloud, pe platforma Windows Azure de la Microsoft. În anul următor, a apărut versiunea în engleză a sistemului ERP, ca prim pas al strategiei de extindere în afara granițelor.

Tot în 2012 Senior Software a lansat suita de sisteme SCM dedicate managamentului lanțului logistic, formată din SeniorWMS – pentru gestiunea depozitelor și SeniorINVENTORY – pentru planificarea procesului de aprovizionare și optimizarea stocurilor. A urmat apoi sistemul SFA pe Android: SeniorSFA, destinat managementului activității echipelor de pe teren.

Experiența Senior Software denotă din cele peste 200 de implementări de succes realizate în companii de distribuție, producție și servicii, precum Walmark România, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, Farmaceutica Remedia, Sea-Bell Trading, Gamacris Distribuție, Ocean Fish, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK România, Cord Impex, Gero Tools, Dufa Tec, Duraziv, Heinrig Distribution, Planoil etc.

Bucuresti, 26.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *