free download 78 travel guides written by experts

Senior Interactive a dezvoltat pentru Henkel Romania

site-ul www.perwoll.ro

Senior Interactive  a dezvoltat pentru Henkel Romania site-ul dedicat brandului Perwoll, www.perwoll.ro. Site-ul prezinta gama de detergent Perwoll, oferind sfaturi si informatii despre ingrijirea hainelor, informatii inedite despre simbolurile de pe etichetele hainelor precum si insemnatatea acestora. Perwoll.ro raspunde afinitatii ridicate a publicului-tinta pentru detergentul Perwoll cu intenetul si se adreseaza femeilor moderne, dispuse sa accepte ca detergentul lichid protejeaza eficient calitatea tesaturilor. Perwoll.ro a fost dezvoltat in colaborare cu agentia TBWA/Merlin, care a furnizat copywriting-ul textelor din site.
Gama de produse este prezentata in sectiuni dedicate pe site: Perwoll Balsam Magic – recomandat in cazul hainelor din lana si/sau matase, Perwoll Color Magic – pentru tesaturi colorate si Perwoll Black Magic – special pentru culori inchise. Pentru ca alegerea produsului potrivit sa se poata face cat mai usor, sunt prezentate sub forma de FAQs si cateva sfaturi practice legate de cele mai des intalnite tesaturi si ingrijirea acestora. O sectiune inedita este “ABC-ul etichetelor”, dedicata explicarii etichetelor hainelor, pentru ca interpretarea lor sa poata deveni accesibila consumatorilor.

„Lumea este mai mult decat familiarizata cu publicitatea la detergenti pe media clasice. De aceea am acceptat ca pe o provocare decizia Henkel de a promova un detergent lichid si prin intermediul
Internet-ului. Perwoll.ro este un site care vorbeste publicului tinta al produsului acolo unde acesta petrece o mare parte a zilei- pe internet- si se exprima intr-o maniera apropiata gusturilor acestui public. Combinatia online de design si continut vin sa completeze peisajul comunicarii Perwoll cu noi modalitati de exprimare si cu un suport interactiv pentru campanii viitoare online”, a declarat Florin Secanu, Managing Director la Senior Interactive.

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *