metalshow

Semnal mai bun de la Sirius si PRO TV S.A.

Semnal mult mai stabil chiar şi în timpul celor mai puternice furtuni

Sirius şi PRO TV S.A. au anunţat astăzi semnarea unui nou contract, care va oferi o mult mai bună recepţie pentru canalele din portofoliul PRO TV S.A.: ProTV, Acasă TV, ProCinema şi ProTV Internaţional.

Începând cu 14 noiembrie, noul acord le va oferi telespectatorior, atât în reţelele de cablu cât şi în cele prin satelit, cea mai bună stabilitate a semnalului disponibilă pe piaţă, chiar şi în condiţii meteo defavorabile, precum şi o îmbunătăţire considerabilă a calităţii recepţiei.

Satelitul Sirius asigură o calitate excepţională a semnalului de recepţie, datorită unuia dintre cele mai puternice semnale (EIRP), în combinaţie cu un sistem de Control Automat al Nivelului (Automatic Level Control – ALC), care poate compensa atenuarea produsă de condiţiile meteo nefavorabile, asigurând astfel un nivel constant al semnalului în zona de acoperire.

“Pro TV îşi confirmă vocaţia de lider şi în ceea ce priveşte calitatea tehnică a transmisiei. Prin parteneriatul cu Sirius, le vom oferi telespectatorilor noştri cel mai puternic semnal de pe piaţă, alături de imagine şi sunet de cea mai bună calitate, pentru toate canalele PRO”, a declarat George Iliescu, Director General Adjunct, ProTV.

“Sirius investeşte constant în tehnologie de vârf, pentru a le oferi telespectatorilor condiţii impecabile de vizionare a programelor TV. Noi credem cu tărie că toate televiziunile de top ar trebui să împărtăşească această viziune orientată către satisfacţia deplină a utilizatorilor şi ne bucurăm că PRO TV deschide această nouă perspectivă în România,” a spus Lennart Björn, Regional Manager, Romania, SES Sirius AB.

Bucuresti, 8.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *