free download 78 travel guides written by experts

Semifinalistii Vocea Romaniei s-au hotarat vineri seara, in direct la PRO TV

Vineri seară toți cei patru antrenori Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă au contribuit la crearea unui moment perfect, în care s-a auzit 100% voce, s-a simțit 100% energie, 100% emoție și toți concurenții au dat tot ce au avut mai bun pe scenă pentru a ocupa un loc în semifinală.

Aproximativ 1.1 milioane de telespectatori au urmărit Vocea României pe întreaga perioadă de difuzare, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53 aproape 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe competiția vocilor.

Pavel Bartoș a deschis seara ca de obicei, plin de voie bună și optimism, împărțind darurile lui Moș Nicolae pentru cei mai cuminți antrenori, iar Oana Tache a fost alături de concurenți din camera magenta, transmițând telespectatorilor emoțiile din spatele scenei.

Cuvintele cheie ale serii: transformare, surprize și emoție

Surprizele serii au fost oferite de Smiley și Tudor Chirilă. Cei doi antrenori au coborât din scaune și au luat cu asalt scena prin două momente speciale. Trupa Vama a cântat în primă audiție piesa Victoria Ta. Momentul a fost unul plin de emoție, iar trupa Vama din care face parte antrenorul Tudor Chirilă a reușit să transmită trăirile piesei dincolo de ecranul televizorului. O piesă 100% proaspătă: “Am să recunosc că am citit o parte din versuri de pe promter, pentru că această piesă a fost gata azi noapte” – a spus Tudor Chirilă în direct.

Pentru prima oară live la televizor Smiley a interpretat piesa I wish, piesă ce face parte din albumul "Acasa", o piesă romantică și sensibilă. Piesa a fost interpretată de Smiley alături de band-ul său. Alături de el a fost și Alina Anușca, care a revenit pe scena vocilor special pentru acest moment. "E o piesă care mie îmi place foarte mult și am ținut neapărat să o lansez acum, în luna dorințelor împlinite. Mi se pare că Vocea României este cea mai tare scenă de voce din România de la televizor în momentul de față.” a declarat Smiley.

Toți cei 16 concurenți au pus în scenă momente excepționale alături de baletul emisiuni PRO Dance, care a contribuit la construirea poveștilor din spatele cântecelor prin dans. Emoțiile au fost transmise prin voce, coregrafie, și lumini, astfel încât telespectatorii să aibă parte de cel mai bun show. Band-ul emisiunii, condus de Paul Ilea, a fost alături de toți concurenții și a susținut intrepretările lor, uniți de pasiunea pentru muzică.

A treia ediție live Vocea României a adus și schimbări în modul de votare. Dacă până acum concurenții au urcat pe scena vocilor grupați, câte patru din echipa fiecărui antrenor, iar telespectatorii și-au putut vota preferații din fiecare echipă, de această dată s-a dat start vot după ce au urcat pe scenă toți concurenții.

Startul show-ului a fost dat în forță de Vladimir Pocorschi cu un moment incendiar. Ivana Farc a impresionat printr-o prestație plină de romantism, Andrei Cheteleș a suprins din nou publicul cu energia sa, iar Alexandru Bunghez a continuat show-ul pe ritmul Show Must Go On. Maria Șimandi a adus din nou pe scena Vocii sensibilitatea sa caracteristică, Andreea Avarvari a impresionat prin forța vocii ei, Larisa Mihaeș a umplut sala cu vocea ei suavă și Claudiu Rusu a transpus publicul în atmosfera Crăciunului.

Telespectatorii au descoperit în interpretarea Alionei Munteanu o forță a naturii, spre deosebire de interpretările emoționante pe care le-a avut până acum. Tiberiu Albu a urcat încă o dată pe scena vocilor și a debordat de încredere printr-o prestație extrem de rock care i-a lasat muți pe antrenori și a ridicat toată sala în picioare. Maria Hojda a reușit să impresioneze din nou cu timbrul ei unic și o intrepretare dinamică. Brigitta Blogh a urcat pe scenă cu o piesă diferită față de tot ce a cântat până acum în concurs și a fost de nerecunoscut pentru antrenori.

Gelu Graur a fost 100% rock și l-a adus pe scena de la Vocea României pe Axl Rose. Ligia Hojda a transmis prin timbrul ei emoția unei despărțiri, iar Ilinca Băcilă a cântat despre iubire. Anda Dimitriu a intrepretat piesa Believe a lui Cher, celebra cântăreață cu care a fost asemănată atât ca timbru cât și ca înfățișare încă de la început.

Cei patru antrenori au tras concluziile serii înainte de stop vot:

Marius Moga: “În această seară au fost niște momente pline de emoție, a fost câte o sclipire la fiecare concurent din fiecare echipă, și asta pentru că războiul ăsta abia a început – mai sunt doua ediții și aflăm cine este câștigătorul Vocii României!”

Tudor Chirilă: “Vocea României este un show de televiziune și televiziunea manipulează, dar există un singur lucru care nu poate fi manipulat și acela este emoția. Așa că îi rog pe telespectatorii de acasă să voteze vocea și emoția.”

Loredana: “A fost o seară incendiară, ne-am simțit extraordinar și am ascultat niște voci superbe, interpretări de excepție și sunt foarte bucuroasă că am putut vedea toate aceste lucruri live, în această seară de Moș Nicolae.”

Smiley: “Eu aș vrea să mulțumesc tuturor oamenilor care participă la realizarea acestei emisiuni pentru energia pe care o depun să creeze ceea ce vedeți voi la televizor în fiecare vineri seară, participanților care ne oferă un spectacol extraodinar pentru care muncesc “de le sar capacele” și aș vrea să le mulțumesc pentru bucuria pe care ne-o oferă în ficare vineri.”

Favoriții publicului pentru a merge în semifinale au fost Tiberiu Albu – echipa Tudor Chirilă, Maria Hodja – echipa Loredana, Gelu Graur – echipa Smiley și Anda Dimitriu – echipa Moga. Antrenorii au trecut prin momente dificile când au trebuit să aleagă cu cine vor merge mai departe spre marele trofeu al vocilor. Loredana a ales să continue show-ul cu Ilinca Băcilă, Smiley cu Aliona Munteanu, Marius Moga cu Brigitta Balogh, iar Tudor Chirilă cu Ligia Hojda.

Din mii de voci care au venit la preselecții au mai rămas doar opt, iar vinerea viitoare telespectatorii vor descoperi cine vor fi cei patru finaliști care se vor lupta în voce în marea finală de vineri, 19 decembrie.

Vineri seară PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Vocea României a înregistrat pe segmentul comercial 7.6 puncte de rating și 20.7% share în intervalul de difuzare 20:28– 01:26, în timp ce postul de televiziune de pe locul doi a reușit să obțină 6.2 puncte de rating și 16.8% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV s-a situat pe primul loc cu 14.9% share și 6.1 puncte de rating. La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 5.9 puncte de rating și 15.3% share.

În etapele show-urilor live, românii pot da calificative concurenților prin aplicația “Fii Antrenor”, care a strâns deja peste 210.000 de descărcări. Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații prin intermediul aplicației, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play. De asemenea, site-ul finalisti.protv.ro, stă la dispoziția tuturor telespectatorilor care pot ghici cine vor fi cei patru finaliști și pot intra în cursa pentru un Opel Corsa 2015.

Edițiile Vocea României pot fi revăzute oricând pe voyo.ro.

Vocea României – Doar Vocea contează! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 07.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *