metalshow

Semifinalele feminine de la US Open in direct pe Europsort

Williams vs Vinci și Halep vs Pennetta sunt meciurile care vor da finala turneului

Simona Halep a trecut de Victoria Azarenka și are acum prezențe cel puțin în sferturile de finală în toate cele 4 turnee de Mare Șlem: sferturi la Australian Open, finală la Roland Garros plus semifinale la Wimbledon și US Open. Iar parcursul de la Flushing Meadows poate continua: adversara Simonei din careul de ași este Flavia Pennetta, cea care o învingea pe Simona în optimi la New York, în urmă cu 2 ani. Scorul întâlnirilor directe este 3-1 pentru italiancă însă succesul lui Halep a venit chiar anul acesta la Miami în timp ce victoriile Flaviei sunt obținute înainte ca jucătoarea noastră să urce atât de mult în topul WTA.

Prima semifinală feminină de la US Open va pune față în față două sportive trecute de 30 de ani. Dacă Serena Williams face 34 de ani pe 26 septembrie, Roberta Vinci a împlinit 32 de ani pe 18 februarie. Va fi al 5-lea meci direct între cele două adversare iar palmaresul este net favorabil liderei ierarhiei feminine: 4-0 pentru Serena. Dacă prima victorie o înregistrăm la Wimbledon în 2009, ultima a fost obținută anul acesta la Toronto. Au fost doar victorii în minim de seturi pentru Williams, cea care în 2015 poate realiza Marele Șlem, după trofeele câștigate la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.

Transmisiunea în direct de joi începe pe Eurosport la ora 19.00: Herbert /Mahut vs Inglot /LIndstedt / prezentarea semifinalelor feminine / Cash /Philippoussis vs McEnroeBrothers, Johnson /Querrey vs Murray /Peers, Dellacqua /Shvedova vs Groenefeld/ Vandeweghe / Game, Set and Mats / Williams vs Vinci, Halep vs Pennetta.

Semifinalele feminine US Open 2015: Live pe Eurosport
– Serena Williams vs Roberta Vinci (vineri dimineața de la ora 2.00)
– Simona Halep vs Flavia Pennetta (vineri dimineața, după ora 3.30).

Meciurile de la US Open pot fi urmărite în direct online pe Eurosport Player.

Bucuresti, 10.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *