free download 78 travel guides written by experts

Seiko Epson Corporation lanseaza o noua linie de roboti

Noua serie ProSix-S5 este slim, compactă şi rapidă

Seiko Epson Corporation® anunţă lansarea seriei S5, o nouă linie de roboţi industriali articulaţi vertical, cu şase axe, din gama ProSix. Seria S5, cu modelele S5 şi S5L, continuă tradiţia seriei PS de roboţi verticali cu şase axe, ce beneficiază de tehnologia unică Epson Smart Motion Control*. Această serie permite o acurateţe uimitoare a traseului şi o viteză de lucru ridicată, cu un nivel de vibraţii redus. Noii roboţi sunt proiectaţi astfel încât să asambleze rapid şi precis chiar şi componentele mai mici, iar designul lor compact contribuie la eficientizarea spaţiului.

Avantajele seriei S5

1. Agilitate şi repetabilitate ridicată, fiind unii dintre cei mai buni roboţi din clasa lor1
· Având unul dintre cele mai scurte cicluri de lucru din clasa lor, aceşti roboţi se descurcă excelent în procesul de asamblare, care cere viteză şi acurateţe.
· Ciclul standard de lucru este în medie de 0.4 secunde, cu o repetabilitate de +/-0.02 mm (S5) şi de +/-0.03 mm, la modelul S5L cu braţ lung

2. Eficientizare a spaţiului
• Design slim, cu o rază largă de mişcare
– Aria cotului (braţ J3) este doar jumătate din cea a modelelor seriei PS precedente
– Construcţie compactă, având o arie de operare de 1,7 ori mai mare decât cea a seriei PS, iar spaţiul ariei de operare este de 46 de ori (S5) şi de 87 de ori (S5L) mai mare decât volumul cubic al robotului. Aceşti roboţi sunt soluţia perfectă pentru clienţii care doresc să utilizeze cât mai puţin spaţiu şi să facă linia de asamblare cât mai compactă.
– Axa J5 are raza de mişcare cu 10% mai amplă decât modelele precedente, având o încheietură cu o mare mobilitate, de +/-135 grade.

3. Compatibilitate cu o varietate mare de medii de lucru
– Aceşti roboţi pot fi instalaţi în medii de operare diverse, fiind disponibili în format standard sau având protecţie îmbunătăţită împotriva prafului sau a apei (IP65)

4. Green Automation
Având o singură linie de curent de 230V, noul produs consumă doar 1 KVA, în medie. Astfel, utilizatorii îşi pot reduce consumul de energie şi costurile de operare.

* Tehnologia Epson Smart Motion: Noul modul de accelerare/ decelerare şi celelalte tehnologii originale Epson de control permit o viteză ridicată de operare, cu un nivel redus de vibraţii, prin optimizarea mişcării robotului (mişcări drepte şi arcuite şi un proces de mişcare la transportarea greutăţilor).

1 În comparaţie cu alţi roboţi arculaţi vertical cu şase axe, ce au aceeaşi sarcină de lucru şi aceeaşi lungime a braţului. (Sursă: cercetare Epson, noiembrie 2010).

Bucuresti, 15.12.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *