free download 78 travel guides written by experts

Sedinta foto Amadeus in Shade Club!!!

In primavara acestui an va fi lansat noul album Amadeus, la care se lucreaza intens. Stilul unic cu care Amadeus si-a obisnuit fanii va fi pastrat, accentul fiind pus pe muzica instrumentala de buna calitate, ritm si fantezie.

Al cincilea material discografic al trupei este produs de MediaPro Music, poarta semnatura lui Adrian Ordean si va avea elemente de noutate si surprize muzicale pe care fetele inca nu vor sa le dezvaluie.  

Irina Popa si trupa Amadeus colaboreaza, promovand impreuna piesa Love in Sicilia. Revelatia vocala a anului 2008, castigatoare a trofeului Mamaia 2008 si finalista la selectia nationala de la Eurovision, Irina impresioneaza prin vocea ei puternica si forta pe care o degaja pe scena – voce de afro-american combinata cu atitudine rock.

Bineinteles ca vor exista si piese numai instrumentale.

In timpul lucrului pentru noul album a avut loc sedinta foto pentru coperta  in unul dintre cele mai noi cluburi din Bucuresti –SHADE CLUB.

Am reusit intre doua schimbari de costume, sa le prindem pe fete pentru a ne impartasi cateva impresii :

«Ne-am simtit minunat la sedinta foto pentru coperta urmatorului nostru album pe care am facut-o la clubul Shade. Locatia a fost perfecta cu tinutele pe care ni le-a ales Eniko, mai ales atmosfera intima din separeul alb-negru care s-a potrivit de minune cu camasile si palariile barbatesti pe care le-am purtat.»

In asteptarea noului album Shade Club va propune in fiecare joi,vineri si sambata incepand cu orele 23 :00 sa petreceti seri pline de divertisment alaturi de invitatii speciali din fiecare seara si gazdele noastre de fiecare vineri si sambata :MC Cosmina Pasarin si MC Mike Diamondz.

Bucuresti, 16.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *