free download 78 travel guides written by experts

Sedinta de autografe: Slabesti mincind

Editura Polirom va invita la lansarea volumului Slabesti mincind. Cum sa scapi de kilogramele in plus si sa maninci dupa pofta inimii, de Gabriela Man, joi, 11 februarie, incepind cu ora 18.00, la Libraria „Mihail Sadoveanu” (B-dul G-ral Magheru Nr. 6-8) din Bucuresti.

Prezinta, alaturi de autoare: Nuami Dinescu si Oana Boca.

Autoarea va sustine si o sedinta de autografe.
Pierderea kilogramelor in plus nu trebuie sa devina un chin, un permanent motiv de stres si de dezechilibru fizic si psihic, ci o sursa de noi placeri culinare.
Slabesti mincind va propune nu doar o banala reteta de slabire, ci un mod de viata care include o schimbare radicala a alimentatiei si va ajuta sa va raportati pozitiv la propria persoana si la cei din jur. Veti vedea ca imposibilul poate deveni posibil: veti slabi mincind din ce in ce mai bine si, ceea ce este si mai important, va veti putea mentine toata viata greutatea dorita si starea optima de sanatate. Iar surprizele nu se opresc aici – veti ajunge sa invatati, in timp, sa reduceti la minimum efectele de multe ori devastatoare ale trecerii timpului.

Dr. Gabriela Man a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca. A lucrat in cadrul sistemului de sanatate, iar din 1996 – pe piata farmaceutica. Incepind cu 2005, are propria afacere impreuna cu sotul si fratele ei. In 2007 a inregistrat marca „Slabesti Mincind”, iar in decembrie 2008 a inceput productia premixurilor din aceasta gama. In paralel cu coordonarea acestei afaceri, Gabriela Man are si un cabinet de consultanta in domeniul nutritiei si urmeaza cursurile masteratului „Managementul igienei, controlul calitatii produselor alimentare si asigurarea sanatatii populatiei”.

Vizitati si //slabestimancand.ro/.

Bucuresti, 10.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *