free download 78 travel guides written by experts

Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, in direct

Luni, 11 iunie, ora 15.30, la TVR 1

 TVR dedică, luni, 11 iunie, un spaţiu larg de emisie şedinţei comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului, şedinţă transmisă integral, în direct, de principalul canal al televiziunii publice. Senatorii şi deputaţii urmează să-şi exprime opiniile privind moţiunea de cenzură propusă de democraţi într-o întâlnire care va începe la ora 15.30.

Conform „Raporturilor Parlamentului cu Guvernul”, Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, pot retrage încrederea acordată Guvernului prin adoptarea unei moţiuni de cenzură, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor. Moţiunea de cenzură poate fi iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul total al deputaţilor şi senatorilor şi se comunică Guvernului la data depunerii. Dacă aceasta a fost respinsă, deputaţii şi senatorii care au semnat-o nu mai pot iniţia, în aceeaşi sesiune, o nouă moţiune de cenzură, cu excepţia cazului în care Guvernul îşi angajează răspunderea.

Pe parcursul a trei ore şi jumătate, telespectatorii vor putea urmări în direct votul senatorilor şi deputaţilor, TVR 1 oferindu-le posibilitatea de a afla rezultatul votului celor două Camere şi, totodată, de a întrevedea viitorul politic al ţării.

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *