free download 78 travel guides written by experts

Securitate premium pentru mesajele e-mail, de la Kaspersky Lab si AXIGEN

Kaspersky Lab, unul dintre cei mai mari producători globali de soluţii de securitate, şi GECAD Technologies, dezvoltatorul soluţiilor de mesagerie electronică AXIGEN, anunţă astăzi încheierea unui acord tehnologic prin care mult premiatul motor anti-malware al Kaspersky Lab va fi integrat în platforma de mesagerie AXIGEN.

Soluţia AXIGEN-Kaspersky, care urmează a fi lansată în curând pe piaţă, va furniza companiilor de toate dimensiunile, dar şi furnizorilor de servicii (Service Providers), securitate sporită pentru toate comunicările prin e-mail. Noul produs vine ca răspuns la numărul în continuă creştere de ameninţări informatice şi la gradul tot mai ridicat de sofisticare a acestora, prin integrarea tehnologiilor de detecţie avansată concepute de Kaspersky Lab în platforma de mesagerie electronică AXIGEN. Îmbunătăţirea constantă a acestor tehnologii permite companiilor să fie mereu cu un pas înaintea celor mai noi ameninţări, să utilizeze în mod optim infrastructura de comunicaţii prin e-mail şi să sporească productivitatea departamentului IT intern.

“Un sistem de comunicaţii electronice de înaltă calitate este esenţial în mediul de afaceri curent, mai ales pentru companiile din industria high-tech”, spune Peter Merkulov, Vice-Preşedinte al Technology Alliances Business Division la Kaspersky Lab. “Astfel, considerăm că este o onoare să încheiem acest parteneriat cu echipa AXIGEN şi să ne alăturăm obiectivului lor de a furniza clienţilor o platformă de comunicaţii sigură, la standarde înalte. În urma acestei colaborări pe plan tehnologic, utilizatorii vor beneficia de o comunicare prin e-mail rapidă, în timp real, şi, mai ales, la cel mai înalt nivel de securitate”, adaugă oficialul.

“Unul dintre principalele noastre obiective este să oferim companiilor capacitatea de a comunica prin e-mail într-un mod cât mai sigur. Parteneriatul cu Kaspersky Lab ne permite să sporim protecţia utilizatorilor AXIGEN prin intermediul uneia dintre tehnologiile de securitate cele mai bune la nivel mondial. Prin alăturarea acestor tehologii de top, create cu ajutorul a două ingrediente-cheie, expertiză şi inovaţie, soluţia integrată AXIGEN-Kaspersky va aduce beneficii majore clienţilor noştri”, declară Gabriela Mechea, CEO la GECAD Technologies / AXIGEN.

Una dintre primele platforme de mesagerie electronică din lume, potrivit The Radicati Group, AXIGEN se concentrează puternic pe îndeplinirea nevoilor de business ale companiilor de toate mărimile, fie direct, fie prin intermediul furnizorilor de servicii care operează după modelul Software as a Service (SaaS). Câştigător al premiului de excelenţă ServerWatch 2007 la categoria servere de comunicaţii, AXIGEN a devenit în ultimii ani soluţia de mesagerie preferată pentru un număt tot mai mare de companii din întreaga lume, de la furnizori de servicii de Internet şi de hosting, până la corporaţii de mari dimensiuni.

Bucuresti, 19.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *