free download 78 travel guides written by experts

Securitate fara limite: Samsung arata hotilor cartonasul rosu

G Data MobileSecurity protejează eficient smartphone-urile și tabletele PC împotriva aplicațiilor periculoase și a spionajului

Smartphone-urile și tabletele PC îi ajută pe utilizatori să stea în contact cu alte persoane, să trimită e-mailuri sau să-și rezerve bilete de vacanță în orice locație de pe glob. Acesti giganţi de buzunar nu sunt doar companioni preferați ai împătimiților de gadgeturi – oameni de toate vârstele sunt la fel de entuziaşti utilizatori în viața de zi cu zi. Din păcate însă, faptul că acest tip de dispozitiv devine din ce în ce mai răspândit, atrage tot mai mult atenția infractorilor online. Samsung a hotărât să nu își lase utilizatorii fără protecție şi a optat pentru securizarea dispozitivelor oferindu-le protecție "Made in Germany". Cu G Data MobileSecurity compania coreeană oferă clienţilor săi una dintre cele mai eficiente soluții de securitate pentru smartphone-uri şi tablete – complet gratuit. O versiune completă, cu valabilitate de 12 luni, este deja disponibilă ca download pentru toţi clienţii Samsung.

Doar 5 % din totalul utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete PC și-au protejat dispozitivele împotriva atacurilor cibernetice cu o soluţie de securitate – acesta este rezultatul unui sondaj din 2011 efectuat de către institutul de cercetare de piaţă Juniper Research. "Smartphone-urile şi tabletele sunt utilizate astăzi ca PC-uri și există un app echivalent pentru fiecare tip de aplicaţie," spune Helmut Reketat, Global Sales Director al G Data Software AG. "Acest lucru înseamnă că utilizarea de soluţii de securitate puternice ar trebui să fie obligatorii pentru astfel de dispozitive. Prin urmare, suntem încântați că am încheiat un parteneriat cu Samsung, lider de piaţă pe acest segment."

Versiunea completă și gratuită a acestei soluţii antivirus comprehensive este disponibilă exclusiv pentru clienţii Samsung în magazinul de apps-uri al producătorului.

G Data MobileSecurity

Soluţia de securitate pentru orice tip de smartphone şi tabletă PC cu sistem de operare Android oferă caracteristici complete de securitate. G Data MobileSecurity asigură protecție și securitate eficientă pentru navigare pe Internet și pentru apeluri telefonice.

Ușurința cu care se pot verifica autorizările permite utilizatorilor să supravegheze aplicaţiile instalate şi să știe exact care dintre acestea pot trimite SMS-uri sau pot accesa Internetul. Cu G Data MobileSecurity, utilizatorii își pot proteja identitatea şi datele personale, conținutul confidenţial, cum ar fi mesajele, e-mailurile şi fotografiile, împotriva aplicațiilor malware şi spyware.

Caracteristici principale:
· Scanare la cerere;
· Verificare a aplicațiilor în timpul instalării;
· Verificare a tuturor aplicațiilor pe bază de blacklist;
· Verificare a autorizațiilor pentru toate aplicațiile instalate;
· Executare de update-uri prin intermediul software-ului de update-uri Android.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *