Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Securitate cu Juniper Networks

Maxcom, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii Internet din Mexico si-a imbunatatit nivelul calitativ al ofertei prin echipamentele firewall/VPN si Intrusion Detection and Prevention (IDP) oferite de Juniper Networks. Pentru a oferi clientilor de dimensiuni mici si mijlocii servicii de securitate scalabile si avantajoase ca pret, Maxcom a ales echipamentele Juniper Networks: NetScreen-25, NetScreen-5GT, IDP 1100 si ISG 2000.

"Maxcom este primul furnizor de servicii de Internet care iese in intampinarea necesitatilor diverse de securitate ale clientilor," declara  Roberto del Real, Director de Marketing in cadrul Maxcom. "Datorita parteneriatului cu Juniper Networks putem oferi servicii avansate de securitate care indeplinesc cerintele si solicitarile operationale ale celor mai pretentiosi clienti, cu un cost total al proprietatii redus, cu un nivel ridicat de performanta si de flexibilitate a serviciilor."

Maxcom ofera servicii de securitate a accesului la Internet prin combinarea tehnologiilor de firewall, IPSec VPN, antivirus si filtrare Web. Prin implementarea inteligenta a solutiilor de detectare si prevenire a intruziunilor, echipa de experti in securitate a companiei Maxcom gestioneaza echipamentele 24×7, monitorizand amenintarile de securitate si de utilizare necorespunzatoare a Internetului, provenite din interiorul sau exteriorul retelei. Prin intermediul serviciilor oferite de Maxcom, clientii business pot accesa oricand in conditii de siguranta Intranetul companiei prin Internet, fara necesitatatea unor investitii suplimentare in infrastructura, taxe anuale de licentiere si training pentru angajati.
Maxcom ofera, in plus, servicii de administrare si monitorizare a intregului trafic din retea,  24×7. Centrul de Operatiuni de Securitate al Maxcom transmite permanent clientilor informatii relevante referitoare la securitate, identifica si remediaza in timp real incidentele de securitate.

"Maxcom a devenit lider pe piata mexicana de telecomunicatii datorita ofertei lor de servicii avansate, individualizate, care depasesc nivelul de simple servicii de voce si date," declara Tim Lambie, Vicepresedinte in cadrul Americas International, Juniper Networks. "Maxcom este primul furnizor de servicii Internet care ofera servicii triple-play in Mexico, utilizand platformele Juniper Networks E-series. Astfel, Maxcom este lider pe segmentul din care face parte, datorita serviciilor de securitate asigurate prin intermediul solutiilor Juniper Networks. Suntem onorati sa jucam un rol cheie in succesul companiei Maxcom. Suntem nerabdatori sa consolidam si sa dezvoltam acest parteneriat pentru a obtine rezultate pozitive comune si pe viitor."

Bucuresti, 11.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *