PR Summit 2021

Secretele din Strada Portului

Secretele din Strada PortuluiAnn Cleeves
Crime Scene Press

Joe si fiica sa, Jessie, se intorc acasa. Aglomeratie. Statie dupa statie calatori se urca si coboara. Sunt ultimele clipe inaintea Craciunului si toti se gandesc la aceasta sarbatoare. La ultima statie Jessie observa ca o femeie in varsta nu coboara din metrou. Cand Joe se apropie de ea constata ca femeia era moarta. Si asa Joe si sefa sa, Vera Stanhope, au parte de-o crima de rezolvat in ajun de Craciun.

Femeia locuia intr-o casa de pe Strada Portului. Linistita, femeia ducea o viata simpla, retrasa, chiar stearsa. Era voluntar la un centru pentru femei abuzate, era apreciata de cei care o cunosteau. Si totusi cineva a ucis-o. Dar nimeni nu spune nimic, iar investigatia avanseaza greu.

Strada Portului incepe sa isi dezvaluie secretele, trecutul fiind mai complicat decat si-ar putea inchipui cineva. Cititorul insa nici nu-si da seama cand intra in miezul problemei – un roman scris intr-un stil captivant, fluid, actiunea si detaliile imbinandu-se perfect, o carte cu personaje veridice si o poveste de descoperit.

Cand Ann Cleeves si sotul ei ajung pe o insula unde sunt singurii locuitori, Ann se apuca de scris. Urmeaza peste douazeci romane, premiate si traduse in multe tari. Experienta de viata a autoarei – datorata si multelor sale meserii practicate pentru perioade mai lungi sau mai scurte – se vede si in scrierile sale, in veridicitatea personajelor si situatiilor. Ann Cleeves este un autor interesant, matur, talentat, o incantare pentru iubitorii genului politist.

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *