metalshow

Secom® se extinde în zona de vest a țării și lansează un magazin în Timișoara

Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă pentru un stil de viaţă sănătos continuă extinderea rețelei proprii de retail și anunță prima lansare din 2016 în Timișoara. Magazinul Secom® Timișoara este cel de-al 9-lea din portofoliul Secom® și primul din regiunea de vest a țării.

Situat în Piața Huniade nr. 3 (lângă Opera Română din Timișoara), magazinul Secom® are o suprafața de 70 mp și a necesitat de o investiție de aproximativ 40.000 de Euro.


În cadrul magazinului din Timișoara sunt disponibile toate produsele naturale pentru sănătate și frumusețe, din portofoliul Secom®: peste 250 de suplimente alimentare (vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie specială de suplimente alimentare pentru copii) și 35 de fito-dermatocosmetice de ultima generație pentru sănătatea pielii, a tenului și a unghiilor. În cadrul magazinului consumatorii pot beneficia de consultanță de specialitate și consiliere pentru alegerea produselor naturale pentru sănătate, mod de administrare, asocierea cu tratamentul alopat.

“Rețeaua de retail Secom® reprezintă o interfață dintre companie și consumator, fiind totodată un răspuns la nevoia de a crea o cultură de administrare a suplimentelor alimentare, în condițiile în care domeniul este puțin înțeles, iar românii au tendința de a se automedica. Secom® susține alegerea informată de produse naturale de sănătate și administrarea acestora alături de tratamentul alopat, iar magazinele Secom® ne ajută să promovăm aceste concepte”, susține Lucia Costea, managing partner Secom®.

Magazinul este deschis publicului din 4 aprilie 2016 după următorul program: luni – vineri, de la 8:00 la 20:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Cu ocazia lansării, în magazinul Secom® din Timișoara se desfășoară campania specială: 150 de premii pentru achiziții în valoare de 150 de lei, prin care cumpărătorii pot primi unul dintre cele 150 de cadouri special pregătite.

Lansată în urmă cu trei ani (aprilie 2013), rețeaua de retail Secom® cuprinde astăzi 9 magazine în București, Bacău, Brașov, Iași, Ploiești și Timișoara. Obiectivul companiei este ca în 10 ani, în fiecare oraș mare din România să existe un magazin Secom®.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *