free download 78 travel guides written by experts

Secom® isi extinde lantul de retail si inaugureaza un nou magazin in Brasov

SecomSecom®, lider de autoritate în soluţii de medicină integrativă pentru un stil de viaţă sănătos îşi extinde reţeaua naţională şi lansează un magazin în Braşov, în urma unei investiţii de aprox. 40,000 de euro. Noul magazin Secom® este situat pe str. Mureşenilor nr. 7, una dintre arterele centrale ale Braşovului, are o suprafaţă de 63 mp şi vine cu un design deosebit, care susţine conceptul de naturaleţe, echilibru şi vitalitate.

În magazinul Secom® sunt disponibile toate produsele din portofoliul Secom®: peste 250 de suplimente alimentare naturale, produse fito-dermatocosmetice (produse naturale pentru frumuseţe), consumatorul având posibilitatea să testeze anumite produse şi să aleagă personalizat după o discuţia cu consultanţii de specialitate Secom®.

“Prin noul magazin Secom® oferim braşovenilor o experienţă completă cu produsele din portofoliul nostru. Produsele Secom® sunt disponibile în toate farmaciile şi magazinele cu profil naturist din ţară, însă magazinele Secom® sunt create pentru a aduce o valoarea adaugată consumatorilor. Credem că sănătatea necesită o atenţie deosebită. Este foarte important să faci alegerile informat, iar Secom® oferă acest context”, susţine Lucia Costea, managing partner Secom®.

Magazinul este deschis publicului din 12 octombrie 2015 şi funcţionează de luni până vineri – de la 8:00 la 20:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Secom Brasov

Noul magazin Secom® este cel de-al 7-lea din portofoliul companiei, reţeaua de retail Secom® fiind inaugurată în aprilie 2013. Compania deţine patru magazine în Bucureşti şi câte un magazin în Iaşi, Ploieşti şi Braşov.

Bucuresti, 12.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *