PR Summit 2021

Secom® ajută bucurestenii sa faca fata caniculei

Două puncte de prim ajutor și hidratare Secom® sunt amplasate în centrul capitalei

Secom® ajută bucureștenii să facă față mai ușor temperaturilor ridicate de afară, oferindu-le gratuit apă, asistență medicală de urgență și sfaturi pentru sănătate în cadrul celor două puncte speciale amenajate în centrul Bucureștiului.

Punctele de prim ajutor Secom® sunt amplasate în:
· Piața Victoriei (în apropierea ieșirii de metrou dinspre bulevardul Lascar Catargiu), în perioada 27-29 iulie 2015;
· Parcul Unirii (pe aleea de la intrarea în parc, latura dinspre magazinul Unirea), în perioada 30 iulie și 1 august 2015.

In cadrul punctelor de prim ajutor Secom®, solicitanții vor beneficia gratuit de apă oferită de partenerii noștri de la Borsec, care ne pun la dispoziþie una dintre cele mai premiate ape minerale, asistență medicală cu sprijinul Asociației Române de Intervenție în Situații de Urgență, dar și de servicii de evaluare a nivelului tensiunii arteriale, al glicemiei și al colesterolului. Punctele de prim ajutor vor funcționa până sâmbătă, 1 august 2015, între orele 12:00 – 19:00.

Amplasarea punctelor de prim ajutor Secom® vine în contextul în care Administrația Națională de Meteorologie, anunță și săptămâna aceasta vreme caniculară și un indice de disconfort termic, temperaturile depășind peste 35 de grade Celsius.

Bucuresti, 28.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *