free download 78 travel guides written by experts

Secom® a fost mesagerul lui Mos Nicolae pentru 320 de copii

din familii defavorizate si centre de plasament din Bucuresti

În ajun de Moş Nicolae, 320 de copii cu vârste între 3 şi 10 ani, din familii defavorizate şi din centre de plasament din Bucureşti, s-au bucurat de un cadou inedit din partea Secom®. Vineri, 5 decembrie, copiii au fost invitaţi la Teatrul Ţăndărică, unde au avut parte de o călătorie în lumea frumoasă a poveştii lui Charles Perrault – „Motanul Încălţat”. Copiii au urmărit cu încântare aventurile motanului năzdrăvan şi al stăpânului său, susţinându-l cu aplauze şi bună-dispoziţie să iasă învingător. La finalul spectacolului, toţi copiii au primit cadouri de la Moş Nicolae, turtă dulce de la Mama Cozonacilor, jucării Lego®, creioane Koh-I-Noor, cărţi de la Editura Litera şi rechizite oferite de Flaro şi Lego®. De asemenea, Secom® le-a facut cadou fructe, bunătăți, produse 100% naturale din portofoliu, şi alte surprize frumoase.

Înainte şi după spectacol, atmosfera a fost întreţinută de Spiriduşul Moşului, Albă-ca-Zăpada şi Pinocchio. Cele trei personaje îndrăgite s-au jucat cu micii invitaţi, le-au testat perspicacitatea şi le-au oferit figurine din baloane colorate.

„Ne-am dorit ca anul acesta, în ghetele unor copii la care nu ajunge întotdeauna Moşul, să fie ceva mai deosebit – o experienţă despre care să-şi amintească cu plăcere şi care să-i ajute în formare. Pornind de aici, am facilitat întâlnirea acestor copii cu teatrul, cu actorii şi cu o poveste pusă într-un mod inedit pe scenă. Reacţia copiilor ne-a confirmat faptul că îşi doresc o astfel de interacţiune, că au nevoie de situaţii speciale care să le dezvolte imaginaţia, că ştiu să intre în dialog cu personajele şi au ceva de învăţat. Vom continua aceste acţiuni astfel încât şi copiii din familii cu posibilităţi reduse şi centre de plasament să aibă acces la toate resursele educaţionale pentru o dezvoltare normală”, declară Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

De cadoul special de Moş Nicolae au beneficiat copii din: Centrul de Zi „Sfânta Sofia”, Asociaţia „Sf. Stelian”, Fundaţia „Viitor pentru Copiii României”, Fundaţia „Parada”, Centrul de Zi „Licurici”, Centrul de Plasament „Pinocchio” Sector 3, Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Sector 3, Inspectoratul General Pentru Imigrări şi 90 de copii dintr-un Centru Educaţional „Salvaţi Copiii”.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul Editurii Litera, Lego România®, Flaro, Pensiunea „Mama Cozonacilor”, Koh-I-Noor, fiecare oferind copiilor un mic dar în cadoul primit de copii la finalul evenimentului.

Acţiunea face parte din proiectele Secom® de promovare a educaţiei în rândul copiilor, reducerea abandonului şcolar şi dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Bucuresti, 08.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *