creative night talks

Sebastian Zachmann se alătură echipei de știri Focus, de la Prima TV

Jurnalistul Sebastian Zachmann se alătură echipei de știri Focus ca senior corespondent pe zona de politic pentru Prima TV. Cu o experiență vastă, Sebastian Zachmann va acoperi, în calitate de corespondent senior, evenimentele majore din politica românească: alegeri, congrese, sesiuni parlamentare, conferințe de presă la Cotroceni.

Totodată Sebastian Zachmann va comenta în cadrul jurnalelor Focus subiectele principale ale zilei și va participa la realizarea unor story-uri complexe pe teme politice, împreună cu ceilalți reporteri din redacția știrilor Focus.

Sebastian Zachmann
Sebastian Zachmann

„N-a fost ușor să pun capăt celei mai lungi relații din viața mea: cea cu presa scrisă. Timp de 9 ani, am săpat prin subteranele politice și am scos la lumină decizii care au marcat societatea: de la proiecte de lege cu dedicație până la jocuri de culise pentru putere. Am ales să fac un pas înainte în carieră și să trec în televiziune, iar cel mai potrivit loc e Prima TV, care, la fel, ca mine, e la un nou început. Am aceeași poftă să aflu primul informația și să o pun în context, astfel încât oamenii să înțeleagă, limpede, ce se ascunde în spatele unor hotărâri politice complicate, care, de fapt, le influențează viața până la detaliu. Vin la Prima TV cu gândul să fac jurnalism de calitate, să rămân obiectiv și să dezvălui impostura, indiferent de culoarea sa politică. Mi-aș dori ca oamenii care până acum m-au citit în ziar și pe rețelele sociale să rămână cu ochii pe mine, de această dată pe sticlă. Nu voi mai fi o semnătură, dar voi fi o voce. Noul management al Prima TV mi-a oferit încredere și un proiect pe termen lung, prin urmare le mulțumesc. Avem un țel comun: la sfârșitul zilei să fim, împreună, cei mai buni.” a declarat Sebastian Zachmann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *