free download 78 travel guides written by experts

”Sebastian Spanache Trio castiga Marele Premiu la prima editie

a Festivalului Concurs „Johnny Raducanu”

După ce doar cu o zi înainte,grupul de jazz, Sebastian Spanache Trio a concertat în cadrul Galei Jazz Avem! București, trioul a participat în weekendul trecut în prima ediție a festivalului concurs ”Johnny Răducanu”, ținut la Brăila, și i-a fost acordat Premiul cel mare, „Trofeul Johnny Răducanu”, în valoare de 5000 de eur.

Juriul acestui concurs a fost alcătuit din Ionel Tudor (preşedinte), Mihai Creţu, A.G. Weinberger, Alex Simu (Olanda), Anatol Stefanet (Republica Moldova), Anca Romeci (Societatea Română de Radiodifuziune). Aceștia au acordat în total 5 premii, după cum urmează:
– Premiul cel mare: Sebastian Spanache Trio (5000eur)
– Premiul pentru cea mai bună trupă: Sorin Zlat Trio (3000eur)
– Premiul pentru cel mai bun solist vocal: Joanna Kucharczyk (Polonia) (2500eur)
– Premiul pentru cel mai bun instrumentist: Alex Pădureanu (2500eur)
– Premiul pentru cel mai promițător tânăr interpret: Youvenis.

Sebastian Spanache (pian), Csaba Santa (contrabas), Radu Pieloiu (tobe), cei care alcătuiesc grupul Sebastian Spanache Trio, spun că prin câștigarea acestui premiu s-a făcut deja primul pas către înregistrarea și lansarea celui de-al doilea album al trupei, care probabil va vedea lumina tiparului în prima jumătate a anului 2014, album în care cel mai probabil vor apărea colaborări cu artiști de jazz de renume. Amintim că primul album se numește ”HUMANIZED” și s-a bucurat de un real succes și se poate asculta pe pagina web a trioului – www.sebastianspanache.com. Acest album a generat un turneu național și internațional și apariții în festivaluri importante din țară și străinătate, muzicienii timișoreni împărțind scena cu artiști de renume mondial cum ar fi Richard Bona, Hidden Orchestra, Robert Mitchell și mulți alții. Trioul timișorean poate fi găsit și pe facebook, soundcloud, bandcamp, iTunes, AmazonMP3 precum și altele.”

Bucuresti, 02.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *