free download 78 travel guides written by experts

SEAT lanseaza versiunile Driver’s Edition

pentru gamele LEÓN, ALTEA şi ALTEA XL în varianta diesel şi benzină

Atractive, economice, dar mai ales sportive – acestea sunt principalele atuuri ale versiunilor Driver’s Edition oferite de SEAT în întreaga reţea de distribuitori. Este o şansă deosebită de a achiziţiona la un preţ competitiv trei modele de succes marca SEAT – León, Altea şi Altea XL.
Cu această ediţie limitată, SEAT oferă clienţilor posibilitatea de a alege între sportivitatea şi plăcerea de a conduce un León şi confortul unei Altea.

Atât León, cât şi Altea Driver’s Edition sunt disponibile în varianta pe benzină de 102 CP valabilă pentru nivelul de echipare Reference. Oferta de preţ pentru modelul León 1.6 MPI este de 12.190 € fără TVA şi 14.507 € cu TVA inclus.

Pentru Altea Reference 1.6 MPI de 102 CP, clienţii beneficiază de o ofertă de 12.550 €  fără TVA, respectiv 14.935 €, cu TVA inclus.

În completarea acestei oferte speciale, SEAT a inclus şi modelul de familie Altea XL atât în versiunea Reference, cât şi Stylance. Pachetul de dotări gratuite conţine: senzor de parcare spate, geamuri fumurii şi jante de aliaj pentru ambele modele.Versiunea Reference beneficiază şi de comenzi radio pe volan şi 8 difuzoare, în timp ce Versiunea Stylance este echipată cu un sistem Bluetooth şi comenzi telefon pe volan.

Toate maşinile din această gamă vor avea inscripţionat logo-ul Driver’s Edition. Campania se va derula în exclusivitate în perioada 15.09 – 31.12.2008 în mediile centrale şi locale.

Bucuresti, 12.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *