free download 78 travel guides written by experts

SEAT creeaza noi locuri de munca

SEAT va produce noul Audi Q3 LA fabrica din Martorell

Audi, împreună cu conducerea grupului VW, a decis ca modelul Audi Q3 să fie produs la fabrica SEAT din Martorell.

Această decizie a fost adoptată în urma progreselor remarcabile realizate de SEAT în ultimii ani în domeniul calităţii şi al reducerii costurilor. De asemenea, personalul companiei SEAT a contribuit pozitiv la această realizare, graţie deciziei exprimate în urma consultării efectuate pe parcursul lunii trecute.

“Suntem încântaţi că am reuşit să menţinem relaţii foarte bune în ultimii ani cu Audi şi vom continua să dezvoltăm aceste raporturi şi în viitor prin producţia ultimului model al mărcii în fabrica noastră de la Martorell” a declarat preşedintele SEAT, Erich Schmitt.

Prin producţia noului model Audi A_SUV, SEAT va garanta cel puţin 1.200 de locuri de muncă la fabrica din apropierea oraşului Barcelona, generând şi un efect pozitiv important asupra industriei producătoare de componente pentru autoturisme din Spania. Această decizie reprezintă o dovadă incontestabilă a încrederii de care beneficiază SEAT din partea concernului VW.

Evoluţia recentă confirmă reacţia pozitivă a companiei SEAT la tendinţa actuală de scădere a volumului de activitate în industria producătoare de automobile din Spania, prin menţinerea şi crearea de locuri de muncă. SEAT va depune eforturi intense şi în viitor pentru a-şi atinge obiectivele propuse – garantarea fiabilităţii viitoare şi respectarea cerinţelor producătorului german de automobile.
 

Bucuresti, 22.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *