free download 78 travel guides written by experts

Seara tineretii fara batranete a facut romani fericiti cu putin inainte de sarbatori

Peste 850.000 de telespectatori au urmărit aseară proba La micul dejun de la Câştigi în 60 de secunde

Cea de-a unsprezecea ediţie Câştigi în 60 de secunde a făcut aseară români fericiţi. Costel Folea şi-a adjudecat cei 5000 de lei aferenţi primului prag, în timp ce tanti Ancuţa a preferat să se retragă din concurs cu 3000 de lei. Vedeta ediţiei, Cristima Stamate, a plecat şi ea acasă cu 5000 de lei din vistieria lui Negru. Peste 850.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară proba La micul dejun la Câştigi în 60 de secunde.

În cea de-a unsprezecea ediţie a celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde, concurenţii şi-au propus să demonstreze că îndemânarea nu are vârstă şi au şi reuşit. Concurenţi de peste 60 de ani au venit pe platoul campionului divertismentului, Dan Negru, pentru a le da tinerilor o lecţie de precizie şi dexteritate.

Costel Folea le-a arătat tuturor că viteza, organizarea şi precizia nu sunt neapărat atributele tinereţii. Concurentul a riscat totul şi a mers mai departe cu o singură viaţă, însă nu a dat greş. Proba Marşul elefantului i-a adus concurentului în vârstă de 61 de ani frumoasa sumă de 5000 de lei, sumă cu care vrea să le facă sărbătorile mai frumoase celor două fiice ale sale. Nici doamna Ancuţa nu s-a lăsat mai prejos, însă a preferat să nu mai rişte şi să se retragă din concurs cu 3000 de lei, bani cu care îşi doreşte foarte mult să plece într-o excursie la munte.

Îndrăgita actriţă Cristina Stamate, una dintre marile vedete ale Teatrului de revistă “Constantin Tănase” a jucat aseară rolul principal la Câştigi în 60 de secunde. Aceasta a jucat patru probe de maximă precizie şi îndemânare, însă proba Una mie, una ţie, în care trebuia să sorteze bomboane pe culori, în boluri diferite, a determinat-o să piardă toate cele trei vieţi şi să rămână cu suma de 5000 de lei securizată anterior.

Peste 850.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară evoluţia concurentei Niculina Sandu, din Bucureşti, în timpul probei La micul dejun, de la 21:08. În această probă, concurentul trebuie să aşeze pe acelaşi rând 13 cutii de cereale şi să le dărâme într-ul lanţ tip domino, astfel încât ultima cutie să îşi verse conţinutul într-un bol. Din păcate însă, doamna Nina nu a reuşit să îşi înfrunte emoţiile şi nu a reuşit să depăşească această probă.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *