free download 78 travel guides written by experts

Seara miracolelor la Castigi in 60 de secunde

Viaţa i-a pus la grea încercare, dar au reuşit să uimeacă în fiecare zi. Voinţa lor nu are margini, iar acum sunt gata să dea o nouă lecţie de ambiţie şi determinare. Cea de-a opta ediţie Câştigi în 60 de secunde, difuzată astă seară, de la 20:20, la Antena 1 aduce în lumina reflectoarelor oameni greu încercaţi de viaţă, dar care au încă puterea să viseze.

Ediţia din această săptămână Câştigi în 60 de secunde are ca temă “Seara miracolelor”. Invitaţii emisiunii sunt oameni cu handicap locomotor, care joacă probele de mare îndemânare propuse de la echipa de la Câştigi în 60 de secunde chiar din scaunul cu rotile. Deşi viaţa i-a încercat din greu, concurenţii au rămas mereu puternici. Acum sunt gata să dea o nouă lecţie de voinţă şi determinare la Câştigi în 60 de secunde.

Crina Ţugui are 32 de ani şi este secretară la Fundaţia Motivation. Concurenta se află de mai bine de 10 ani într-un cărucior cu rotile, în urma unui accident banal: a căzut de la balcon, de la etajul 3, în timp ce întindea hainele la uscat. Cu toate acestea, fetiţia ei, în vârstă de 13 ani acum, i-a dat puterea să meargă mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fănică Durlău are 32 de ani şi este din Bacău. Este tehnician poziţionare şi adaptare fotolii rulante la Fundaţia Motivation. Fănică este căsătorit, iar soţia sa este şi ea imobilizată într-un cărucior rulant.

Dana Grecescu are 24 de ani, este din Craiova şi este contabilă la Fundaţia Motivation. De la vârsta de 10 ani Dana este imobilizată în cărucior, în urma unei boli incurabile descoperite la coloana vertebrală. La emisiune ea vine însoţită de iubitul ei, Stelică Mătreaţă, cu care formează un cuplu de mai bine de 4 ani. Stelică este instructor de viaţă independent la Fundaţia Motivation, unde îi învaţă pe alţi oameni cum să se descurce singuri. Dana şi Stelică joacă la dublu astă seară, iar cu banii câştigaţi vor să îşi construiască o căsuţă în care să se mute împreună, după căsătorie.

Nu doar concurenţii trăiesc la maxim adrenalina gameshow-ului în această seară, ci şi telespectatorii Antena 1. Astfel, aceştia îşi pot demonstra abilităţile răspunzând corect la cele trei întrebări de pe site-ul castigiin60desecunde.a1.ro, intrând astfel în cursa pentru unul din cele 60 de ceasuri puse la bătaie de echipa de la Câştigi în 60 de secunde. Fiecare secundă e de milioane în această seară, de la 20:20.

Bucuresti, 02.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *