free download 78 travel guides written by experts

Seara incepe in Jazzy Bar pentru ca Jazzy Bar da startul petrecerilor

Situat la etajul unu al celui mai în vogă hotel din oraş, Jazzy Bar Ramada a devenit el  însuşi locul unde atmosfera atrage precum un magnet oamenii sub acelaşi acoperiş. Pentru toti cei care apreciază muzica bună, pentru toţi cei care apreciză muzica live fiecare zi va fi altfel în Jazzy  Bar.

Luni, Miercuri şi Joi urcă pe scenă Trio Caffe Band. Formaţia transformă melodii dintre cele mai cunoscute atât din repertoriul românesc cât şi cel internaţional într-un Live Jazz Concert excepţional. Iubitorii jazzului dar şi cei ai muzicii româneşti de calitate au acum trei seri din saptămână dedicate numai lor.
Marţi este seara din saptămână când toţi cei cu voce, cu talent artistic dar mai ales toţi cei care vor să se afirme şi nu şi-au găsit încă “scena” sunt aşteptaţi să urce în Jazzy Bar. Marţi este seara KARAOKE aşa că urcă pe scenă, nu ştii cine te va vedea din public!
Sunt bine veniţi si cei fără voce, fără talent dar cu chef de distracţie! Atmosfera va fi întreţinută de KJ Adrian.

Vineri, Sâmbătă şi Duminică este vremea ca anii ’80 să se întoarcă în 2000. Iulia Constantin va fi “povestitorul” celor mai frumoşi ani într-un Recital Live de poveste.

Spectacolele încep în fiecare seara la ora 21.00 şi ţin până târziu în noapte.
Intrarea la fiecare dintre aceste spectacole este liberă. Pentru informaţii suplimentare sau rezervări aveţi la dispoziţiei numerele de telefon: 0269.235.505 sau 0751.519.340.

Luna decembrie este luna cadourilor. În Jazzy Bar primeşti un cadou în fiecare seară!

Bucuresti, 13.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *