free download 78 travel guides written by experts

Seara in stil VIP pentru finaliatii X Factor

Concurenţii supershowului au vizionat ieri un film alături de mentorii lor!

După ce au trecut prin emoţiile galelor live de sâmbătă şi ale inevitabilelor eliminări de duminică, finaliştii X Factor s-au bucurat săptămâna aceasta de o mare surpriză. Pentru prima dată, la invitaţia Orange, aceştia s-au întâlnit cu cei trei juraţi într-un cadru relaxat, prietenesc. Ieri seară, atât cei 10 finalişti rămaşi în competiţie, cât şi mentorii Paula Seling, Adrian Sîna şi Mihai Morar au mers la cinematograful din zona comercială Băneasa pentru a viziona împreună un film.

Acesta este primul moment în care concurenţii, dar şi juraţii au reuşit să se desprindă de solicitările showului, să uite de emoţiile galelor live de weekend-ul acesta şi să petreacă o seară relaxată, la film, cu suc şi popcorn. Finaliştii nu au putut însă pierde din vedere faptul că tema galei live de sâmbătă este melodii celebre din filme care au scris istorie, iar discuţiile aprinse despre X Factor au pornit din nou, aşa cum era de aşteptat. Astăzi, dis-de-dimineaţă, concurenţii s-au reîntors la pregătirile pentru galele live, însă cu siguranţă seara petrecută la film le va da energia necesară pentru a face faţă noilor provocări.

În competiţia X Factor au mai rămas acum doar 10 concurenţi, după ce la acest sfârşit de săptămână două trupe au fost supuse duelului. X-treme si T&L au însumat cele mai puţine voturi din partea publicului, iar cea care a trebuit să decidă cine rămâne şi cine pleacă a fost chiar mentorul lor, Paula Seling, decizie care a copleşit-o. Paula Seling a anunţat plângând că trupa care va părăsi X Factor va fi X-treme.

Sâmbăta aceasta, de la 20.20, cei de acasă vor avea parte de o ediţie de gală deosebită ce va avea ca temă melodii celebre din filme care au scris istorie. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, iar duminică seara, de la 21.45, vom afla deznodământul celui de-al treilea weekend live X Factor.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *