free download 78 travel guides written by experts

Seară de jazz în showroom-ul BMW Proleasing Motors, în avanpremiera Ploiești Jazz Festival 2016

Ediția din acest an a festivalului de jazz Ploiești Jazz Festival, organizat de Filarmonica Paul Constatinescu din Ploiești, a oferit, în premieră, cu multe surprize speciale menite să încânte publicul ploieștean. Una dintre ele a fost organizarea în data de 18 noiembrie, în parteneriat cu Proleasing Motors, a unui recital de jazz în showroom-ul BMW din Ploiești.

Proleasing Motors, dealer autorizat pentru mărcile BMW, MINI și Ford duce astfel mai departe o tradiție ce a debutat cu mai bine de 10 ani în urma, în 2015, atunci când în showroom-ul Ford din Ploiești a fost ținut pentru prima data un spectacol de teatru. Anul trecut, a fost rândul showroom-ului BMW să găzduiască, cum laude, două dintre reprezentațiile din cadrul Festivalului de Teatru Toma Caragiu. Dând curs unui parteneriat încheiat în 2015 cu Filarmonica Ploiești, Proleasing Motors își deschide de această data porțile pentru o altă Artă: showroomul BMW va fi amifitrionul unei reprezentanții de jazz, și nu numai.

”Prin realizarea parteneriatului cu Filarmonica Ploiești și, implicit, prin găzduirea evenimentului Jazz Night Out, ne dorim să marcăm încă o dată angajamentul nostru pe termen lung de a evolua în continuare sub semnul responsabilității sociale și culturale, și să încurajăm frumosul, care trebuie apreciat indiferent de mediul în care activăm. Anul acesta este unul foarte important pentru noi, întrucât marchează 15 ani de la înființarea Proleasing – a fost o bucurie pentru noi să îl putem sărbători prin proiecte ce ne-au adus mai aproape de comunitatea din care facem parte, mai ales în domeniile educației și cultural. Această seară de jazz alături de prieteni este avanpremiera unui final bun al unui an excepțional” declară Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

Evenimentul a debuta cu un recital TRIO ZOOM și a continuat cu o degustare de vinuri alese. În tot acest timp, invitații au putut admira îndeaproape noul BMW Seria 7, cel mai exclusiv model al mărcii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *