free download 78 travel guides written by experts

Seara celor bine crescuti la Castigi in 60 de secunde

În faţa noilor probe Câştigi în 60 de secunde chiar şi cei cu greutate pot fi slabi. În această seară, patru dintre oamenii cu greutate ai României vin pe platoul lui Dan Negru pentru a demonstra că nimic nu-ţi poate sta în cale atunci când îţi doreşti cu adevărat un lucru. Vor fi oare kilogramele în plus o piedică în calea către cei 100.000 de lei puşi la bătaie de echipa de la Câştigi în 60 de secunde? Telespectatorii Antena 1 vor afla răspunsul la această întrebare astă seară, de la 20:20, într-o nouă ediţie de colecţie “Câştigi în 60 de secunde”.

Cea de-a şasea ediţie a celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde, aduce în lumina reflectoarelor oameni cu o poveste extraordinară şi cu o voinţă demnă de invidiat. Patru dintre oamenii cu greutate ai României vin să îşi testeze precizia şi îndemânarea cu probele care mai de care mai ingenioase propuse de campionul divertismentului, Dan Negru.

Andrei Ţăranu este elev, are 16 ani şi peste 100 de kilograme. Este pasionat de fotografie, fotbal şi jocurile pe calculator. Cu banii pe care speră să îi câştige, Andrei vrea să îşi ajute părinţii să îşi plătească datoriile la bancă.

Veronica Marin are 40 de ani şi este din Galaţi. Are o fiică de 21 de ani şi momentan niciun loc de muncă. Veronica ne-a demonstrat tuturor că are o voinţă de fier şi că atunci când îşi propune ceva, mută şi munţii din loc pentru a-şi îndeplini ţelul. Ea a participat la emisiunea “Marele Câştigător” de la Antena 1, unde a slăbit mai bine de 50 de kilograme, ajungând de la 140 de kilograme la doar 90, până la sfârşitul emisiunii. Cu banii pe care speră să îi câştige, concurenta vrea să îşi deschidă un cabinet de masaj, tocmai pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu aceeaşi problemă ca şi ea: kilogramele în plus.

Andrei Lazăr este din Bucureşti, are 20 de ani şi 130 de kilograme. Tânărul este student la Facultatea de Instalaţii, iar porecla pe care şi-a câştigat-o de-a lungul timpului este “Nea Grasu”. Andrei esre pasionat de maşinile tunate, iar cu banii câştigaţi la emisiunea vrea să îşi cumpere o maşină pe care să o modifice după bunul său plac.

Ultimul concurent al ediţiei, Nicolae Botoc, are 53 de ani, 120 de kilograme şi este ardelean. Nicolae este de profesie instalator, este divorţat şi are o fiică de 23 de ani. Cu banii pe care speră să îî câştige în gameshow-ul Câştigi în 60 de secunde, concurentul vrea să se ocupe mai mult de propria-i sănătate. Cum se vor descurca cei patru concurenţi cu probele care mai de care mai ingenioase puse la bătaie de campionul divertismentului, Dan Negru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, într-o nouă ediţie de colecţie Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *