metalshow

Seal are gusturi fine

Mult-asteptatul concert Seal de la Sala Polivalenta din data de 24 octombrie ora 19.30 se apropie. Au mai ramas doar sapte zile pana cand unul dintre cei mai respectati solisti britanici va concerta, in premiera, in capitala Romaniei.

 

Pentru spectacolul din Bucuresti, organizatorii ii vor pune artistului la dispozitie, la cabina, o … sauna si jacuzzi. Artistul a solicitat la scena cateva sticle de sampanie Veuve Clicquot, Orange label, fiecare in valoare de “doar” 400 USD. In schimb, sotul lui Heidi Klum promite un spectacol de exceptie, mai ales ca, asa cum a declarat recent, stie ca “romanii sunt foarte romantici”.

Managementul lui Seal a mai solicitat, pentru staff-ul artistului, sos Tabasco, pahare de sticla, toate felurile de condimente si ziare nationale si internationale din ziua concertului.
Spectacolul “One Night to Remember” va beneficia de un show impresionant de lumini, pentru ca Seal lucreaza cu unul dintre cei mai buni specialisti mondiali in domeniu: Sean Burke. Contractual, durata spectacolului este de 90 de minute, insa este un lucru cunoscut ca artistul britanic nu tine cont de contracte atunci cand simte ca atmosfera e propice.

“One Night to Remember” este promisiunea organizatorilor si a artistului. Tot ce mai aveti de facut este sa va luati bilete (acestea se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, la magazinul Muzica si online pe bilete.ro) si sa fiti prezenti la intalnirea cu una dintre cele mai impresionante voci din showbiz-ul international.

 

Bucuresti, 17.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *