bucharest tech week 2021

Se redeschide Flanco Obor

Vizitat pana acum de peste o jumatate de milion de oameni magazinul din Bucuresti, reamenajat potrivit noului concept Flanco, se redeschide vineri, 7 aprilie, ora 14.00

Flanco relanseaza vineri, 7 aprilie, magazinul sau din zona comerciala Bucur-Obor. Magazinul isi asteapta clientii cu o mare surpriza: zece excursii de 1 Mai, la munte. Castigatorii vor fi stabiliti prin tragere la sorti, dintre vizitatorii care fac cumparaturi in magazin, in primele doua saptamani de la relansare.

Magazinul Flanco-Obor, reamenajat potrivit unui concept francez de design comercial, isi asteapta clientii cu oferte avantajoase precum televizorul color stereo, cu ecran plat si diagonala de 54 cm (579 RON) sau robotul de bucatarie cu 26 de functii (499 RON). In total 1500 de produse sunt disponibile in acest magazin de 800 mp, deservit de 20 de angajati. Pana la relansare din Flanco-Obor si-au facut cumparaturile peste 500 000 de persoane, fiind magazinul cu cei mai multi clienti care au achizitionat prin credit.

Redeschiderea Flanco-Obor face parte din strategia de extindere a Flanco printr-o serie de magazine cu suprafete mari (peste 2000 mp) sau medii (700-100 mp). Urmatoarea lansare importanta are loc in iulie, prin inaugurarea magazinului Flanco World Baneasa, al doilea de acest tip, dupa cel din Brasov. Totalul investitiei in primele doua locatii Flanco World ajunge la 6,3 milioane euro. Magazinele sunt fie amplasate in orase mari si medii, in centre de retail usor accesibile, alaturi de alte puncte de interes. Compania va deschide anual patru locatii de tip Flanco World in Romania.

Bucuresti, 6.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *