free download 78 travel guides written by experts

Se poate la plic şi 100% natural? DA

Vara este sezonul grătarelor, dar și al mâncărurilor simplu de preparat, fiindcă vrem să mâncăm mai ușor… deh, la plajă trebuie să arătăm în mare fel.

Când spui plic, te gândești la o factură, o scrisoare sau un mic obiect surpriză. Totuși, care este legătura dintre mâncare și plic? Deși are dimensiuni reduse, într-un plic poți găsi o cantitate mare de savoare care schimbă radical gustul mâncării, transformând-o într-un deliciu. Un pliculeț poate face minuni mai ales atunci când ești în pană de idei și nu știi cum și ce să gătești. Ai observat cât de mare e diferența dintre o porție de carne sau de legume fade și una îmbogățită cu un mix de condimente (pe care tu nu le ai, individual, în cămară)? Ei bine, un pliculeț-minune te poate scoate din impas și îți poate garanta savoarea pe care ți-o dorești în mâncare.

Vegeta s-a gândit la nevoia ta de a găti mai mult acasă împreună cu cei dragi, așa că a creat o gamă largă de condimente la plic, 100% naturale.

1. O masă cu cei dragi este incompletă fără o porție zdravănă de cartofi. Dacă îți plac, există alternative pentru clasicii cartofi prăjiți. Ierburile proaspete și condimentele din Vegeta Natur Condimente pentru cartofi cu ierburi te ajută să te bucuri de o porție de cartofi aromați alături de o bucată suculentă de carne sau de o salată răcoritoare. În funcție de cantitatea de cartofi preparată, presară câteva linguriţe din acest mix și bucură-te de o garnitură delicioasă, ce să mai, la fel „ca la restaurant”!

condimente Vegeta natur

2. Peștele este o sursă excelentă de proteine, cu numeroase beneficii pentru sănătatea întregului organism. Indiferent că vorbim despre peşte slab sau gras, de apă dulce sau sărată, fript, preparat la grătar sau la cuptor, ingredientele naturale din Vegeta Natur Condimente pentru peşte îl vor face mult mai gustos!

3. „Nu-i legumă mai bună decât porcul” spune o glumă din folclorul românesc. Ei bine, chiar așa e, iubitorii de carne de porc nu evită acest tip de carne indiferent de perioada anului – că e iarnă sau vară, carnea de porc ocupă un loc de frunte în topul preferințelor românilor. Dacă vrei să prepari o friptură delicioasă de porc, cu un gust intens, adaugă-i Vegeta Natur Condimente pentru ceafă de porc. Combinația de legume și condimente atent selecţionate, precum usturoiul, ardeiul dulce, ceapa și coriandrul, va îmbogăți gustul natural al cărnii. Poți opta și pentru Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc.

4. Puiul este o carne pe care o consumăm cu ușurință de la cele mai fragede vârste. O putem folosi în atât de multe combinații încât ține de creativitatea noastră să obținem cele mai delicioase preparate. Cu Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu, mâncărurile banale cu carne de pui vor avea un gust deosebit și o să te convingi că e mai gustos să mănânci acasă decât la fast-food.

5. Iar dacă preferi alte tipuri de carne, decât cele prezentate, apelează cu încredere la Vegeta Natur Condimente pentru carne la grătar. Vei desăvârși opera gastronomică!

Vara asta vei prepara mâncărurile mai cu spor și mai ușor, dar vei remarca și cât de simplu este să te bucuri de „ceva bun” pregătit chiar de tine acasă. O să vezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *