free download 78 travel guides written by experts

Se modifica parametrii de receptie satelit pentru pachetul de programe

Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia şi Antena Internaţional

Începând cu data de 5 August 2010, telespectatorii Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia şi Antena Internaţional se vor putea bucura de o mai bună transmisie a programelor preferate ca rezultat al modificării parametrilor de recepţie satelit. Scopul acestor modificări este de a obţine o calitate superioară a semnalului şi implicit o creştere a calităţii imaginii.

Pentru îmbunătăţirea condiţiilor de vizionare, parametrii de recepţie satelit pentru pachetul de programe Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia şi Antena Internaţional, emis pe satelitul Eutelsat SESAT 1 (ex. W2) – 16° Est vor fi modificaţi astfel:

Transponder:B6
Frecvenţã down-link: 11132,25 MHz
Polarizare: Verticală
Symbol Rate: 16,2962 Msym/sec
FEC Rate: 3/4
NID: 366

Modificarea se referă numai la Symbol Rate şi va avea drept consecinţă pozitivă creşterea lărgimii de bandă cu 2 MHz. Majoritatea receptoarelor dedicate, Scientific Atlanta PowerView, care funcţioneaza în protocol PowerView, îşi vor face automat acest up-date. Cei care dispun de un alt tip de receptor vor putea modifica manual valorile Symbol Rate.

Pentru soluţionarea unor eventuale probleme de recepţie, Staţia Emisie Satelit poate acorda suport tehnic 24/7 la numărul de telefon + 4 021 2030116 sau adresa e-mail: satelit@antena1.ro.

Bucuresti, 04.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *