free download 78 travel guides written by experts

Se lanseaza Sanatatea TV – prima televiziune online dedicata sanatatii

Incepand cu 10 octombrie 2007, BrandSetter lanseaza prima televiziune online dedicata sanatatii! Oamenii care isi doresc o viata sanatoasa vor avea de acum o televiziune doar pentru ei – SanatateaTV!

SanatateaTV este o televiziune online care isi propune sa sublinieze importanta unei vieti sanatoase si a preventiei, dar si sa faciliteze accesul la specialisti pe probleme de sanatate. Stim ca oamenii vor sa afle ce trebuie sa faca pentru a avea o viata sanatoasa,  pentru a preveni diferite afectiuni sau cum se pot mentine in forma.  Venim in intampinarea publicului nostru cu emisiuni realizate cu ajutorul si sustinerea unor medici renumiti, dar si a unor personalitati si organizatii din domenii conexe sanatatii. Pentru ca avem aceleasi obiective, SMURD Bucuresti, Greenpeace Romania,  Federatia Nationala de  Agricultura Ecologica si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti s-au alaturat deja proiectului nostru, devenind parteneri de incredere ai SanatateaTV.

Pe www.SanatateaTv.ro, publicul va avea ocazia de a urmari emisiuni structurate, realizate impreuna cu medici renumiti din diferite specializari si o multime de alte programe interesante pe teme din domeniul sanatatii.

Printre medicii care au realizat deja emisiuni pentru SanatateaTV se regasesc nume importante din medicina romaneasca, precum:  Prof. Dr. Dorin Sarafoleanu, seful clinicii O.R.L. a Spitalului Sfanta Maria, Prof. Dr. Eduard Apetrei, seful sectiei de cardiologie a Institutului C.C. Iliescu, Dr. Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti si purtatorul de cuvant al Spitalului Floresca, Dr. Cristian Nitescu, directorul medical al Spitalului de Chirurgie Plastica,  Reparatorie si  Arsuri Bucuresti, Dr. Ovidiu Cismaru, director al  Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti s.a., dar si din domenii conexe sanatatii, cum ar fi ecologia, prin Prof. Dr.  Mircea Dutu, rector al Facultatii Ecologice din Bucuresti si Gabriel Paun, coordonator campanii Greenpeace Romania.

Grila de programe va fi structurata pe categorii importante din medicina, dupa cum urmeaza: alimentatie, alergologie, cardiologie, chirurgie estetica, chirurgie generala, dermatologie, dieta, infectioase, medicina de urgenta, medicina naturista, nutritie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, oncologie, O.R.L., ortopedie, pediatrie, sexologie si terapii complementare.
Emisiunile vor fi incarcate zilnic si vor exista si seriale, cum ar fi Operatiunea Frumusetea (chirurgie estetica), SMURD – lupta contratimp (medicina de urgenta), Esti ceea ce mananci! (alimentatie), Corp sanatos – Mediu sanatos (sanatatea mediului), 961 – Salvatorii (medicina de urgenta), Puls (cardiologie) s.a.

De asemenea, SanatateaTV incearca sa diminueze distanta clasica dintre o televiziune si publicul sau prin realizarea unor sectiuni interactive pe site-ul www.SanatateaTV.ro. Astfel, utilizatorii vor putea evalua programele in timp real, vor putea aduce sugestii, critici si, mai ales, vor putea contacta, prin intermediul SanatateaTV, specialistii in medicina. Ei vor avea la dispozitie un forum de discutii, dar si blogul oficial al SanatateaTV.

Accesul pe www.SanatateaTV.ro este gratuit! Astfel, oricine doreste sa duca o viata sanatoasa sau este interesat de o problema legata de sanatate va avea, din 10 octombrie 2007, o sursa de informatii competenta si profesionista!
Va asteptam pe www.SanatateaTV.ro – televiziunea oamenilor sanatosi!

Bucuresti, 9.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *