free download 78 travel guides written by experts

Se lanseaza prima agentie de presa de retail de design&lifestyle din Romania

www.bucharestshopping.roÎn premieră în România se deschide prima agentie de presă dedicată exclusiv retailerilor de design&lifestyle care activează pe piața locală – www.bucharestshopping.ro. Platforma este destinată știrilor din domeniul retailului și sprijină jucătorii de pe această piață prin publicarea mesajelor nealterate editorial, completate cu content original și pictoriale dedicate, realizate de unii dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniu.

www.bucharestshopping.ro este prima platforma online din Romania pe care retailerii o pot utiliza pentru transmiterea nealterată a mesajelor despre magazine, colecții și branduri sau reduceri și oferte speciale. Aceste informații vor fi listate în secțiunea Birou de presă a site-ului, ce va fi actualizată zilnic cu cele mai noi comunicări ale retailerilor.

În plus, www.bucharestshopping.ro va oferi informații originale realizate de către o echipă editorială dedicată pe teme precum Fashion, Beauty, Lifestyle, Home&Deco.

„Piața de retail de design&lifestyle din România în general, și cea din București în particular, avea nevoie de o zonă de exprimare liberă. Acesta este rolul www.bucharestshopping.ro care funcționează ca un integrator de informație relevantă și de calitate pentru această nișă. Ne adresăm în egală măsură retailerilor cât și shopperilor activi care vor găsi aici o sursă continuă de știri. Cred foarte mult în viitorul acestui proiect, iar feedback-ul primit chiar din prima clipă de la unele dintre cele mai importante branduri din Romania este extrem de pozitiv”, a declarat Adi Popescu, inițiatorul proiectului Bucharest Shopping.

Agenția de presă de retail completează proiectul Bucharest Shopping care a debutat în această toamnă prin lansarea unei aplicații de smartphone dedicate shopperilor bucureșteni. Odată descarcată pe telefonul mobil, aplicația listează magazinele din oras împreună cu toate coordonatele acestora, prezentând pentru fiecare o galerie foto dedicată. În plus, meniul permite crearea unei liste cu magazinele preferate de utilizator, ce poate fi editată în orice moment. În funcție de locația utilizatorului, Bucharest Shopping afișează cele mai apropiate reprezentanțe și oferă informații utile actualizate în timp real, atât despre magazine, cât și despre ultimele colecții sau promoții. Aplicația este disponibilă pentru descarcare în AppStore și Google Play.

Bucuresti, 11.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *