metalshow

Se lanseaza MARKEM 18

MARKEM este în acest moment liderul absolut în ceea ce priveşte echipamentele de marcare cu transfer termic, cu peste 40.000 de echipamente instalate în întreaga lume. Acum MARKEM lansează cel mai ieftin echipament cu transfer termic, la aceeaşi calitate şi fiabilitate deosebită, acum şi la un preţ accesibil.

Utilizare simplă, costuri minime. MARKEM 18 reduce costurile totale de utilizare prin simplificarea operaţiunii de marcare. Spre deosebire de inkjet, hot stamp sau alte tehnologii similare, aceste echipamente reduc simţitor timpul acordat mentenanţei şi schimbării de caractere, ceea ce în ultimă instanţă înseamnă o reducere a downtime-ului. De asemenea, MARKEM 18 are o metodă de economisire a ribonului, ceea ce înseamnă o creştere sensibilă a profitabilităţii.

Calitate excelentă a marcării. Fiecare cod ce nu poate fi citit, este incorect sau chiar lipseşte cu desăvârşire vă costă bani. Tehnologia marcării cu transfer termic vă oferă în schimb o calitate deosebită a marcării în mod constant.

Eliminarea erorilor la schimbarea mesajelor. Schimbarea manuală a caracterelor înseamnă mult timp irosit, şi în plus, permite apari’ia de erori. Echipamentele MARKEM 18 ce folosesc tehnologia de marcare cu transfer termic permite schimbarea imediată a mesajului, această operaţiune devenind astfel rapidă, uşoară şi exactă.

MARKEM 18 este ideal pentru marcarea pe folie flexibilă, şi se adresează în special producătorilor din industria alimentară. Fie ca este vorba de producători mici şi mijlocii, sau de marile companii multinaţionale, MARKEM 18 este soluţia ideală: calitate deosebită la cel mai redus cost. Cu o arie de tipărire de 32 mm x 40 mm, acest echipament poate funcţiona atât în regim intermitent cât şi continuu, conferindu-i o flexibilitate deosebită.

Bucuresti, 4.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *